Projektklar

Gør eleverne klar til projektarbejde!

Redskaber til projektarbejde
Projektklar? giver eleverne de redskaber, der skal til for at kunne gennemføre et projektarbejde. Med danskfaglige indfaldsvinkler bliver eleverne ført gennem projektarbejdets mange elementer, faser og metoder.

Konkrete opgaver og øvelser
I Projektklar? arbejder eleverne med konkrete spørgsmål som: Hvordan laver man en problemformulering? Hvordan læser man en fagbog og tager notater? Hvordan sætter man mål og evaluerer? Hvordan søger man på nettet og bearbejder informationerne?

Løbende evaluering
Eleverne lærer at reflektere over de elementer, de har arbejdet med. De fastholder refleksionerne i en logbog og portfolio. Logbogen er et naturligt element i læreprocesserne og i forbindelse med målsætning og den løbende evaluering.

Fakta

  • Antal materialer2
  • Klassetrin4. klasse - 7. klasse
Filtrering
Sorter efter
  • Alfabetisk (A-Å)
  • Alfabetisk (Å-A)
  • Nyeste materialer

2 materialer

Projektklar? 1+ 2, Lærervejledning
I tilknytning til de to elevbøger om projektarbejde til mellemtrinnet: Projektklar? 1 - 4.-5. klasse Projektklar? 2 - 6.-7. klasse findes der nu en samlet Lærervejledning til begge bøger. Her kan læreren ud over en side-for-side vejledning finde inspirerende afsnit om: at arbejde projektorientere

Fås som

  • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

376,00 kr.

470,00 kr. inkl. moms

+-
Projektklar? bog 1
Er dine elever klar til projektarbejde? For at kunne arbejde med projekter kræver det en grundig indføring i projektarbejdets enkelte faser. Eleverne skal kunne se, hvordan faserne hænger sammen, og de skal opsætte egne mål, udarbejde handleplaner og evaluere deres arbejde. Bogen tilbyder grundlæggende færdigheder og strategier i arbejdet med faglig læsning. Varierede arbejdformer introduceres og tr

Fås som

  • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

191,00 kr.

238,75 kr. inkl. moms

+-