Spring til hovedindhold

Gyldendal erhvervsuddannelser

 • "DM i SOSU fortæller den gode historie"

  02. februar 2024 · Sarah Coster Hjelmsø

  Sådan lyder det fra redaktionschef Lissi Hansen. Vi har taget en snak med Lissi om DM i SOSU, Gyldendals bidrag til arrangementet og hvilken betydning Skills har for erhvervsuddannelserne.
 • Opgaver om etik og omsorg i sundhedsvæsenet

  09. maj 2022 ·

  Etik er en essentiel del af omsorgsarbejdet. Du kan som underviser ofte komme i situationer, hvor du skal forklare, hvad der er etisk korrekt eller etisk forsvarligt at gøre i forskellige situationer. Her får du tre konkrete opgaver, som hjælper dig med arbejdet om etik i omsorg i undervisningen af SOSU-elever.
 • Opgaver til sosu-podcasten Typisk tirsdag

  02. december 2021 ·

  Er du underviser på GF2, kan du inddrage denne podcast i din undervisning. Med den kan du stille skarpt på regler og lovgivning med dine sosu-elever inden praktikken.

Se de nyeste udgivelser til erhvervsuddannelser

Hør om nye udgivelser og få inspiration til din undervisning

Materialer til EUD

Gyldendals læremidler til EUD er skabt af underviserne og skrevet til eleverne!

Vi leverer materialer, der bygger på den nyeste faglige viden og de stærkeste didaktiske principper. Vi sikrer rum til fordybelse og udgiver bøger trykt på papir. Samtidig sætter vi strøm til undervisningen og aktiverer eleverne med videoer, lydklip, quizzer og aktuelle avisartikler. Gyldendal bygger vidensuniverser til praktikere – læremidler, du kan bruge til noget.