Fødevarer, jordbrug og oplevelser

Er du ved at uddanne dig til ernæringsassistent, bager, konditor eller gastronom? Vores læremidler inden for fødevarer, jordbrug og oplevelser retter sig mod de erhvervsuddannelser, hvor eleverne skal lære at tilberede og sælge mad. Vores undervisningsmaterialer er tænkt så teori og praksis hænger bedst muligt sammen for både elev og underviser.
Filtrering
Sorter efter
  • Alfabetisk (A-Å)
  • Alfabetisk (Å-A)
  • Nyeste materialer

2 materialer

Fødevarer GF2
Portalen Fødevarer GF2 dækker stoffet til de erhvervsrettede fag på indgangen Fødevarer, jordbrug og oplevelser. Portalen indeholder 38 temaer fordelt på syv hovedområder. For at øge overskueligheden er alle temaer opbygget på præcis samme måde. Alle temaer består af: en introducerende opgave, der aktiverer forforståelsen en grundtekst

Fås som

  • Website

Website

Fødevarehygiejne
Alle steder, hvor der bliver tilberedt mad til mennesker, er det nødvendigt og lovbestemt at personalet har viden om fødevarehygiejne. Fødevarehygiejne er skrevet til alle de medarbejdere og frivillige, som skal gennemgå det obligatoriske hygiejnekursus. Bogen er skrevet, så den kan læses helt uden forudsætninger inden for hygiejne. I

Fås som

  • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

124,00 kr.

155,00 kr. inkl. moms

+-

Vi bruger cookies på gyldendal-uddannelse.dk

Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies. Læs mere om cookies