Spring til hovedindhold
Historie

Historie i grundskolen

Se det store udvalg af undervisningsmaterialet til historiefaget i 3. - 9. klasse. Få overblik over fagportaler og grundbogssystemer og serier her.

Undervisningsmaterialer til historiefaget i grundskolen 

Gyldendal tilbyder en lang række materialer til din historieundervisning i grundskolen. Alle materialerne tager afsæt i Fælles Mål for historie og kombinerer de historiefaglige kompetencer – kronologi og sammenhæng, kildearbejde og historiebrug.  

Historiefaget kan tage dig og dine elever med på vigtige tidsrejser. Målet er, at dine elever lærer at forstå sammenhængene mellem fortid, nutid og fremtid. Gyldendals analoge og digitale undervisningsmaterialer til historie kan blive fundamentet i en motiverende undervisning, der lever op til tidens krav om historiebevidsthed, kildekritisk sans, historiebrug, kronologi og sammenhæng. 

Se alle læremidler til historie

Gyldendals fagportaler til historiefaget 

Gyldendal fagportaler til historie består af tematiserede undervisningsforløb og et væld af understøttende materiale, værktøjer, opgaver og aktiviteter, der udvikler elevernes historiefaglige kompetencer og metoder til 3.-6. klasse og 7.-10. klasse. 

Begge fagportaler er dynamiske og alsidige undervisningsmaterialer, der kan bruges som det bærende element i historieundervisningen. 

Læs mere om fagportalen til mellemtrinnet

Læs mere om fagportalen til udskolingen