Grundskolen

Om grundskolen

Gyldendal har udgivet læremidler i snart 250 år. Det giver erfaring og faglig substans. Men også respekt og ydmyghed. For den undervisning, du møder i grundskolen, tager du med dig hele livet. Vi ved, at læremidler ikke skaber mirakler alene. Det har til alle tider været læreren, der i mødet med klassen og den enkelte elev får undervisningen til at blomstre. 

Vores opgave er at støtte landets lærere i det vigtige arbejde. Vi kombinerer den nyeste forskning med praktisk erfaring. Og vi skaber læremidler, der tegner en solid faglig ramme for undervisningen og frigør tid og overskud til arbejdet med eleverne. 

Vi sætter en ære i at holde den faglige fane højt, og vi bestræber os på altid at møde eleverne, der hvor de er. Det er ikke nogen let opgave. Og vi kan kun løfte den i samspil med en lang række dygtige lærere, forfattere, konsulenter og kreative leverandører, der både fagligt og didaktisk har fingeren på pulsen og selv er tæt på virkeligheden i klasseværelset.

bogpakke grøn

Får du Gyldendals bogpakke?


Bogpakken er et udvalg af nye trykte læremidler, som holder dig og dine kolleger opdateret på årets nyheder inden for flere fagområder. Bogpakken bliver sendt til din skole en gang om året og koster 399 kr. ex. moms, så prisen pr. bog er under 35 kr. Bestil bogpakken til din skole ved at skrive til os på information@gyldendal.dk