Undervisning i faget madkundskab med Gyldendal
Det gode måltid er vigtigt for at kunne overleve fysisk og være sund og rask og kunne indgå i sociale sammenhænge. Basale køkkenteknikker, råvarekendskab, kokkeskole, sundhed, bæredygtighed, fornyelse og innovation er derfor nogle af hovedingredienserne i Gyldendals digitale bud på en inspirerende undervisning i madkundskabsfaget til dig og dine elever.
I faget madkundskab tilbyder Gyldendal den store og dynamiske fagportal, som er spækket med inspirerende undervisningsforløb til undervisningen i madkundskab, der kombinerer teori og praktisk arbejde og dækker alle kompetenceområder.
Faget madkundskab har et dannelsessigte, der understøttes af fagportalens undervisningsforløb, der til sammen dækker fagets fire kompetenceområder – Mad og sundhed, Fødevarebevidsthed, Madlavning og Måltid og Madkultur.
Eleverne får håndværksmæssige færdigheder og faglig viden med indblik i fx bæredygtighed, kultur, fællesskaber og æstetik.
Læs mere om fagportalen til madkundskab her