Spring til hovedindhold
Kristendomskundskab

Kristendomskundskab i grundskolen

Se det store udvalg af undervisningsmaterialer til religionsfaget i 1. - 10. klasse. Få inspiration til din undervisning i vores fagportaler og grundbogssystemer.

Undervisningsmaterialer til kristendomskundskab i grundskolen

På denne side kan du læse om Gyldendals mange undervisningsmaterialer til faget kristendomskundskab i grundskolen. Alle vores materialer tager afsæt i Fælles Mål for kristendomskundskab, og de orienterer sig mod fagets kompetenceområder og metoder. 

Livsfilosofi og etik, bibelske fortællinger, kristendom, ikke-kristne religioner og andre livsopfattelser er kernen i faget kristendomskundskab. Gyldendals analoge og digitale undervisningsmaterialer til faget giver som ekstra bonus dine elever klare redskaber og begreber til at analysere og forstå religionerne i deres omverden. 

Eleverne skal i faget kristendomskundskab tilegne sig færdigheder og viden, der gør dem i stand til at forholde sig til, hvilken betydning religion har hos mennesket, herunder relationen til andre mennesker og til omverdenen. Det skal eleverne opnå ved at arbejde med fagets fire kompetenceområder – Livsfilosofi og etik, bibelske fortællinger, kristendom og ikke-kristne religioner og andre livsopfattelser. 

Se alle læremidler til kristendomskundskab