Fransk

Fransk i grundskolen

Få et overblik over alle undervisningsmaterialer til fransk i 5. - 10. klasse i grundskolen.

Undervisningsmateriale til fransk i grundskolen


Velkommen til Gyldendals side med læremidler, der støtter en målrettet og differentieret franskundervisning på grundskoleniveau. Vores omfattende udvalg af undervisningsmaterialer henvender sig både til mellemtrinnet og udskolingen og omfatter teori, øvelser og kreative opgaver. Gyldendals undervisningsmaterialer til fransk hjælper dine elever til at føle sig fagligt sikre og få sproglig selvtillid. Målet er, at franskfaget giver dine elever lyst til selv at bruge sproget og møde den franske kultur, som de ikke nødvendigvis kender i forvejen.

Franskundervisning på Fagportalen 


Gyldendals Fagportal til fransk tilbyder vi eleverne en bred vifte af øvelser, selvrettende opgaver og aktiviteter, der gør læringen sjov og engagerende og hjælper læreren med planlægning og udførelse af undervisningen. 

Webprøver til Fransk 


Eleverne kan også forberede sig til den skriftlige prøve i fransk efter 9. klasse ved at bruge Gyldendals Webprøver til fransk. Vores digitale prøvesæt er nøje tilpasset de officielle skriftlige prøver og inkluderer øvelser til træning af lyttefærdigheder, læsefærdigheder, sproglig forståelse og skriftlig fremstilling. 

Eleverne får dermed et klart indblik i, hvad der forventes af dem til den skriftlige prøve, og de kan øve sig i forskellige strategier for at optimere deres resultater. 

Besøg vores webprøver og hjælp eleverne med at mestre fransk på en effektiv måde!