Spring til hovedindhold
Geografi

Geografi i grundskolen

Få overblik over de nyeste undervisningsmaterialer og prøvematerialer til geografi.

Geografiundervisning med Gyldendal

Naturfagene geografi, fysik/kemi og biologi er indbyrdes forbundet af de begreber og arbejdsformer, der findes i fagene. Vores materialer og systemer til de respektive naturfag afspejler denne tankegang, og sammenhængskraften mellem naturfagene afspejles også i den fællesfaglige naturfagsprøve og de tre skriftlige udtræksprøver. 

Geografi er et fag om verden - om mennesker, kulturer, naturen, vejret og meget mere.  Gyldendals analoge og digitale undervisningsmaterialer til geografi indeholder stor faglig dybde samtidig med, at vi kommer hele kloden rundt. Hos Gyldendal tænker vi både faget for sig selv og som naturfag i sammenhæng med fysik/kemi og biologi - du kan vælge den form, som du foretrækker! 

I faget geografi tilbyder Gyldendal en række materialer og systemer, der understøtter både den daglige geografiundervisning med masser af geografiopgaver, og som tiltænker geografi som en del af den naturfaglige forståelse. 

Gyldendal tilbyder forskellige materialer til geografiundervisningen. Herunder vores fagportal i geografi, der indeholder digitalt undervisningsmateriale om fællesfaglige fokusområder, som er omdrejningspunktet for den fællesfaglige naturfagsprøve, webbaserede geografiprøver og geografiopgaver. 

Læs mere om fagportalen til geografi

Læs mere om webprøver til geografi