Voksenuddannelser

Om voksenuddannelser

Vores undervisningsmaterialer til Voksenuddannelserne er arbejdsmarkedsrettede og fleksible. De er udformet, så de passer ind i den hverdag, som undervisere og kursister skal navigere i. Ligegyldigt om man er analog, digital eller et sted midt imellem. Her får du læremidler, du kan bruge til noget.
 • Artikel

  FGU-lærers bedste råd til portfolioprøven: ”Bolden skal skydes over til eleverne.”

  15. juni 2021 · Ida Weis Jacobsen

  I år vil man på flere FGU’er afholde en prøveeksamen for eleverne, nu hvor de rigtige eksamener er aflyst. Eleverne kan derfor alligevel få lov at vise deres præsentationsportfolio frem efter lang tids arbejde. Læs matematiklæreren Nikolajs bedste råd til et godt forløb med portfolioen.
 • Artikel

  FGU-lærers bedste råd til portfolioprøven: ”De faglige mål skal dækkes”

  11. juni 2021 · Ida Weis Jacobsen

  Efterhånden som hverdagen ser mere og mere ud som før corona, og eleverne er tilbage i klasselokalerne og værkstederne på FGU, begynder også forberedelsen af præsentationsportfolioen. Læs om, hvordan en lærer på FGU gør sig klar til et godt forløb med portfolioen efter sommerferien.
 • Artikel

  FGU-lærers bedste råd til portfolioprøven: ”Gør det så simpelt som muligt.”

  01. juni 2021 · Ida Weis Jacobsen

  I år vil man på flere FGU-uddannelser afholde en prøveeksamen for eleverne, nu hvor de rigtige eksamener er aflyst. Eleverne kan derfor alligevel få lov at vise deres præsentationsportfolio frem efter lang tids arbejde. Vi har talt med lærer Christian Bo Boysen fra FGU Syd om at hjælpe eleverne i processen med at udarbejde portfolioen.