Til dig der er PLC-vejleder

Her på siden får du nemt adgang til det store udvalg af materialer til PLC. Få hurtigt et overblik over nyt til frilæsning, fagbøger og bøger til børn og unge. Du finder også en hurtig adgang til serier og systemer til alle fag og nyeste litteratur inden for pædagogik.
Booktalk

Indskoling

Nyheder til de 6-9-årige fra Gyldendal Uddannelse og Gyldendal Børn og Unge

Cecilie Bogh og Camilla Skov Lund præsenterer alle de nye letlæsnings- og børnebøger til de yngste i skolen, og så får de besøg af forfatter Mette Vedsø til en snak om Rita Rim-serien, Kaj-serien og børnebogen En som Hedvig.
Booktalk

Mellemtrin

Nyheder til de 9-12-årige fra Gyldendal Uddannelse og Gyldendal Børn og Unge

Cecilie Bogh og Camilla Skov Lund præsenterer alle de nye letlæsnings- og børnebøger til børn på mellemtrinnet, og så får de besøg af forfatter Sara Ejersbo til en snak om fantasy, hestebøger, Pigeliv- og Pigeliv Love-serien.
Booktalk

Udskoling

Nyheder til de 12-16-årige fra Gyldendal Uddannelse og Gyldendal Børn og Unge

Cecilie Bogh og Camilla Skov Lund præsenterer alle de nye bøger til de store i skolen, og så får Cecilie besøg af forfatter Peter Krogholm til en snak om hans nye bøger i Mellem_rum-serien, Syndflod og Afpresning.

Nyeste kataloger til PLC-området

I de interaktive kataloger kan du orientere dig om de nyeste frilæsnings- og fagbøger. Du kan også hurtigt få et overblik over alt inden for digitale materialer. Alt er interaktivt - så du kan bestille direkte via kataloget.

Katalog over Læs Løs bøger

Læs Løs er en frilæsningsserie til 0. - 6. klasse med 10 niveauer. Bestil direkte via kataloget.

Katalog over fagbøger

Se alle seks fagbogsserier. De dækker alle klassetrin. Bestil bøgerne direkte via kataloget.

Digitale læremidler

Klik direkte ind på alle digitale materialer inkl. alle Gyldendals fagportaler.

Modtager du Gyldendals Bogpakke?

Bogpakke

To gange om året har din skole mulighed for at modtage Gyldendals Bogpakke med over 20 af de nyeste bøger og plakater. Pakken koster 599,-. Bestil på information@gyldendal.dk

 

 

Kundeservice Gyldendal Uddannelse

HVAD KAN VI HJÆLPE DIG MED?

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig med at løse problemet, hvis noget er galt. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os.