Til dig der er PLC-vejleder

Her på siden får du nemt adgang til det store udvalg af materialer til PLC. Få hurtigt et overblik over nyt til frilæsning, fagbøger og bøger til børn og unge. Du finder også en hurtig adgang til serier og systemer til alle fag og nyeste litteratur inden for pædagogik.

Indskoling

Nyheder til de 6-9-årige fra Gyldendal Uddannelse og Gyldendal Børn og Unge

Cecilie Bogh og Camilla Skov Lund præsenterer alle de nye letlæsnings- og børnebøger til de yngste i skolen, og så får de besøg af forfatter Mette Vedsø til en snak om Rita Rim-serien, Kaj-serien og børnebogen En som Hedvig.

Mellemtrin

Nyheder til de 9-12-årige fra Gyldendal Uddannelse og Gyldendal Børn og Unge

Cecilie Bogh og Camilla Skov Lund præsenterer alle de nye letlæsnings- og børnebøger til børn på mellemtrinnet, og så får de besøg af forfatter Sara Ejersbo til en snak om fantasy, hestebøger, Pigeliv- og Pigeliv Love-serien.

Udskoling

Nyheder til de 12-16-årige fra Gyldendal Uddannelse og Gyldendal Børn og Unge

Cecilie Bogh og Camilla Skov Lund præsenterer alle de nye bøger til de store i skolen, og så får Cecilie besøg af forfatter Peter Krogholm til en snak om hans nye bøger i Mellem_rum-serien, Syndflod og Afpresning.
Kundeservice Gyldendal Uddannelse

HVAD KAN VI HJÆLPE DIG MED?

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig med at løse problemet, hvis noget er galt. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

bogpakke grøn

Får du Gyldendals bogpakke?


Bogpakken er et udvalg af nye trykte læremidler, som holder dig og dine kolleger opdateret på årets nyheder inden for flere fagområder. Bogpakken bliver sendt til din skole en gang om året og koster 399 kr. ex. moms, så prisen pr. bog er under 35 kr. Bestil bogpakken til din skole ved at skrive til os på information@gyldendal.dk