Religion i overblik

Overblik over, indblik i og perspektiv på faget!

Religion i overblik er et supplerende materiale til kristendomskundskab i udskolingen. Bøger giver overblik over fagets indholdsområder om livsfilosofi og etik, kristendommens historie, bibelske fortællinger og ikke-kristne religioner.

Religion i overblik giver et overskueligt indblik i faget. Bøgernes opgaver kvalificerer elevernes holdninger, så indholdet får perspektiver og forplanter sig som frugtbare eftertanker i eleverne.

Med Religion i overblik giver du dine elever alle muligheder for at føre samtaler med kød på ved den afsluttende prøve i faget.

Fakta

  • Antal materialer3
  • Klassetrin7. klasse - 9. klasse
Filtrering
Sorter efter
  • Alfabetisk (A-Å)
  • Alfabetisk (Å-A)
  • Nyeste materialer

3 materialer

Bibelske fortællinger
Bibelske fortællinger er et supplerende materiale til undervisningen i kristendomskundskab i 7.-10. klasse og udgives i serien Religion i overblik. Bibelske fortællinger giver en kronologisk og illustreret indføring i Bibelens fortællinger, fra skabelsen til åbenbaringen om jordens undergang. Bogens sidste del består af en række opgaver, der knytter s

Fås som

  • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

253,00 kr.

316,25 kr. inkl. moms

+-
Etik
Etik er et supplerende materiale til undervisningen i kristendomskundskab i 7.-10. klasse og udgives i serien Religion i overblik. Etik giver en kort indføring i etiske positioner og udreder flere etiske dilemmaer, som både kan bruges i undervisningen og som kildetekster til fagets afgangsprøve. Bogens sidste del består af en rækk

Fås som

  • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

253,00 kr.

316,25 kr. inkl. moms

+-
Kristendommens historie
Kristendommens historie er et supplerende materiale til undervisningen i kristendomskundskab i 7.-10. klasse og udgives i serien Religion i overblik. Kristendommens historie giver en kort og illustreret indføring i kristendommens udvikling fra Jesus' død og frem til i dag. Bogens sidste del består af en række opgaver, der knytter sig til bogens tekst.

Fås som

  • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

253,00 kr.

316,25 kr. inkl. moms

+-