Mikkel. Læs løs 6

Børenbogsforfatter Jim Højberg har skrevet håndboldserien om Mikkel. I den første udgivelse Mikkels hopskud spiller til Mikkel til at begynde med fodbold på førsteholdet. Det er han ret god til. Men en dag under en vigtig kamp rammer bolden Mikkels arm og de andre drenge på holdet begynder at drille Mikkel med, at han nok er bedre til håndbold. Mikkel bliver led og ked af det hele og vælger at skifte til håndbold. Det er spændende at starte til en helt nyt sportsgren.
En rigtig god og vedkommende serie til de læsere, som er i udviklingsfasen tidlig sikker læsning , hvor eleven oplever højere grad læse bøger alene med fint udbytte. Det er i denne fase, at de får en oplevelse af, at de reelt kan læse. Læsningen bliver gradvist mere selvstændigog mere uafhængig af voksenstøtte.

Serien om Mikkel er udgivet som Læs løs 6 og har en lix på 13.

 

 

 

Fakta

  • Antal materialer1
  • Klassetrin3. klasse - 6. klasse
Filtrering
Sorter efter
  • Alfabetisk (A-Å)
  • Alfabetisk (Å-A)
  • Nyeste materialer

1 materialer

Mikkel som anfører
Lix-tal 13 Mikkels træner har besluttet, at Mikkel skal være holdets nye anfører. Mikkel er glad. Men også nervøs. Han træner meget, og han har lavet et helt nyt kampråb til holdet. Han er holdets bedste spiller, men til en kamp vælger træneren at tage ham ud. For det andet holdet mandsopdækker ham. Mikkel er rasende. Men selvom han er er god, kan det være det bedste for holdet. Det er bare slet ikke sjovt at sid

Fås som

  • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

146,00 kr.

182,50 kr. inkl. moms

+-