Kom og læs. 0. klasse

Kom og læs – fælles om at læse forskelligt

Kom og læs er et nyt læsesystem, som bygger på den nyeste læseforskning. Systemet lægger op til en legende og varieret undervisning, hvor eleverne både læser og skriver fra start. Med systemet kan du både skabe gode fællesoplevelser og differentiere undervisningen til den enkelte elev. På den måde er det tilpasset en ny generation, der møder i skole med stadigt mere blandede forudsætninger og tårnhøje forventninger til skoledagen. 

At lære at læse skal være sjovt, og det er noget, vi er fælles om! Derfor er en stor del af den fælles læsning organiseret som korlæsning, ekkolæsning og makkerlæsning, så alle elever kan være med fra start og får den støtte, de har behov for, inden de begiver sig ud i den individuelle læsning. Lydarbejdet er suppleret med masser af legende aktiviteter.

Systemet er skrevet af de erfarne undervisere Louise Rønberg og Trine Gandil – begge lektorer ved Københavns Professionshøjskole – og er udviklet i tæt dialog med kyndige børnehaveklasseledere og lærere.

Med til Kom og læs – 0. klasse hører desuden 18 nyskrevne tekster om Vitello af Kim Fupz Aakeson og Niels Bo Bojesen. Vitello skal nemlig starte i skole, og det går ikke stille for sig!

Med Kom og læs får du:

 • Inkluderende differentiering
 • Den nyeste forskning tænkt ind i en dansk skolehverdag
 • Sprogforståelse og læseglæde
 • Legende og varieret undervisning
 • Læsning og skrivning fra første dag ud fra elevernes erfaringer med sprog og med verden.

Kom og Læs består af:

Læsebog

Bogstavlydbog

Vejledning

Bogstavkort

i-bog

komoglæs.gyldendal.dk

Fakta

 • Antal materialer4
Filtrering
Sorter efter
 • Alfabetisk (A-Å)
 • Alfabetisk (Å-A)
 • Nyeste materialer

4 materialer

Kom og læs. Vejledning 0. klasse
Vejledningen til Kom og læs guider dig sikkert igennem elevernes læse- og skriveudvikling i børnehaveklassen. Vejledningen indeholder: en grundig og praksisnær indføring i læseudvikling og læseundervisning, sproglig opmærksomhed, dialogisk læsning, læseorganiseringsformer, opdagende skrivning, håndskrivning, skrivevejsfamilier mv. en dag for dag-vejledning

Fås som

 • Spiralryg

Spiralryg

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

663,00 kr.

828,75 kr. inkl. moms

+-
Kom og læs. Bogstavlydbog 0. klasse
I bogstavlydbogen til 0. klasse øver eleverne sig i at skrive alle 29 bogstaver med korrekt skrivevej. De lærer de simple forbindelser mellem bogstaver og lyde ved at stave og læse lydrette og hyppige ikke-lydrette ord og ved at eksperimentere med at tegne og skrive små tekster. Eleverne arbejder med de bogstaver og lyde, som de sideløbende møder i læsebogen. Kom og læs bygger på dansk og int

Fås som

 • Bog
 • i-bog

Bog

i-bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

63,00 kr.

78,75 kr. inkl. moms

+-
Kom og læs. Læsebog 0. klasse
Læsebogen til 0. klasse lægger op til en legende og varieret undervisning, hvor eleverne læser og skriver fra start. Med Kom og læs kan du både skabe gode fælles læseoplevelser og differentiere undervisningen til den enkelte elev. Læsebogen består af fire læseaktiviteter: Lyt og tal: De 18 nyskrevne historier om Vitello, der be

Fås som

 • Bog
 • i-bog

Bog

i-bog (Med elevbøger)
i-bog (Uden elevbøger)

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

173,00 kr.

216,25 kr. inkl. moms

+-
Kom og læs. Bogstavkort
29 flotte bogstavkort til ophæng i klasseværelset. Vokalerne er røde og konsonanterne er sorte, og de er indbydende og sjovt illustreret af Julie Østergaard, så hvert bogstav kobles sammen med en tegning. Bogstaverne er skrevet med skriveskrift og placeret i skrivehuse, så det er tydeligt for eleverne, hvordan bogstavet ser ud. Der er både store og små bogstaver.

Fås som

 • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

356,00 kr.

445,00 kr. inkl. moms

+-