Fås som

i-bog

Pris pr. stk.

Fra 18,00 kr.

22,50 kr. inkl. moms

Enkeltbrugerlicens

Du skal være logget ind for at købe dette produkt

Suburbia / i-bog

Angles

Jonas Kjær Andersen og Anders Daugaard

I-bogen er en kort temabog, der er skræddersyet til en varieret kursistgruppe på hf B-niveau. Tekstudvalget og de mange alsidige opgaver omhandler alle emnet Suburbia. Teksterne taler både til de lidt ældre kursister og til elever, der godt kan lide at arbejde anvendelsesorienteret og kreativt. 

Suburbia / i-bog® indeholder:  

66 sider - notesbog - 23 pop-up-illustrationer - Google-søgning - 160 opgaver - 120 links

For nogle er et hus i forstæderne idealet, der stræbes efter. For andre er det ensbetydende med kedsomhed og kvælende konformitet. Hvorfor deler forstaden vandene i en sådan grad? Hvad kendetegner egentlig forstæderne? Og hvordan opstod de? Det er nogle af de spørgsmål, der vendes i denne Angles Single, der strækker sig fra hjertevarme skildringer af forstadsverdenen over bidende satire til saglige undersøgelser.

Opgaverne er en god balance af gedigne analysis, comprehension og discussion-opgaver, sproglige opgaver som vocabulary og observation, og et væld af mere kreative, skriftlige og mundtlige opgaver som fx role play, collages, presentations, podcasts, information searches og quizzes. Mange af opgaverne gør brug af web 2.0 redskaber med udførlige instruktioner.

Sidst i bogen findes en analysevejledning til arbejdet med fiktion, non-fiktion, billeder, film og websteder.

En del af serien Angles Singles
Suburbia / i-bog

Fås som

  • i-bog

Fakta

ISBN:
9788762511699
Udgave:
1
Udgivelsesdato:
31. marts 2016
Sider:
66
Redaktør:
Katrine Cohen
Serie:
Angles Singles