Kunstportalen - Plakat

Beskrivelse

Fakta

Plakaten præsenterer de fire temaer på Kunstportalen.

Kunstportalen er skabt i et samarbejde mellem Louisiana Museum of Modern Art og Gyldendal. Kunstportalen giver mulighed for at gå på opdagelse i Louisianas samling med værker fra både modernismen og fra vores egen tid. Her er eksempler på markante internationale kunstnere, der eksperimenterer inden for forskellige medier og værktyper som fotografi, maleri, skulptur, video og installationskunst. Få også redskaber til at arbejde med moderne arkitektur ved at bruge Louisianas arkitektur som case og afsæt for analyser af andre bygninger og byrum.

De enkelte kunstværker er ledsaget af værkbeskrivelser, elevopgaver samt supplerende visuelt materiale i form af relaterede værker og film med kunstnerinterviews og andet. De kreative opgaver lægger op til, at eleverne selv får fingre i materialet. Håndpluk værkerne fra temalinjen, eller vælg mellem de fire temaer: 

  1. Hvad billedet betyder
  2. Arkitekturen omkring os
  3. Skab det nye
  4. Kroppens sprog

Kunstportalens målgruppe er 3. til 5. klasse, men også de ældre klasser kan have glæde af portalen. De fire temaer tager udgangspunkt i læreplanen for faget billedkunst og lægger samtidig op til undervisningsforløb på tværs af fag som for eksempel dansk, historie, natur/teknologi og musik. Teksterne er skrevet til eleverne. Under fanebladet 'Til læreren' kan du få uddybet temaet og dets relevans i skolen samt få idéer til, hvordan materialet kan indgå i undervisningen.

Fås som
I alt

0,00 kr.

0,00 kr. inkl. moms