Kaj. Læs løs 5

Kaj er ikke som Theo og Vivi og Penny og Finn. For nogle er modige, og nogle er ikke modige. Alle er jo ikke ens.

Mette Vedsø skriver humoristisk og varmt om drengen Kaj, der måske ikke føler sig som den modigste i klassen, men som alligevel er modig nok til at stå ved sig selv og finde sin egen vej. Men når Penny siger: ”Hej kigge-Kaj”, kan det dog godt gøre lidt ondt i maven og føles, som om man har slugt en lille nål. Men er det egentlig en ond ting at sige? Det er jo rigtig nok: Kaj vil helst bare se på. Heldigvis har Kaj en magisk sten, som han har fået af sin ven, Pedro, som bor inde ved siden af og er fra Mexico. Stenen bliver varm, når Kaj har mest brug for det. Og når stenen er varm, kan den hjælpe Kaj.

Serien om Kaj er illustreret af Jørn Villumsen, som med sine sjove og karakteristiske streg bidrager til, at man ikke kan andet end at holde af og med Kaj. Serien kan varmt anbefales til selvstændig læsning i indskolingen til de elever, som er i udviklingsfasen tidlig sikker læsning.

Fakta

  • Antal materialer1
  • Klassetrin1. klasse - 4. klasse
Filtrering
Sorter efter
  • Alfabetisk (A-Å)
  • Alfabetisk (Å-A)
  • Nyeste materialer

1 materialer

Kaj og vandet
Lix-tal 10 Kaj er ikke som Theo og Vivi og Penny og Finn. For nogle er modige, og nogle er ikke modige. Alle er jo ikke ens. I serien Kaj møder vi Kaj, som måske ikke føler sig som den modigste i klassen, men som alligevel er modig nok til at stå ved sig selv og finde sin egen vej. Heldigvis har Kaj en magisk sten, som han har fået af sin ven, Pedro, som bor inde ved siden af og er fra Mexico

Fås som

  • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

142,00 kr.

177,50 kr. inkl. moms

+-