Sammen bygger vi veje til viden

Vi tror på, at uddannelse gør verden til et bedre sted. Gennem uddannelse bliver vi klogere på os selv, hinanden og alt det, der omgiver os. Viden får den enkelte til at vokse, og viden skaber vækst og velfærd i samfundet.
 
I Gyldendal Uddannelse er vores mål at udbrede viden og kundskaber til alle og enhver. Som forlag bygger vi bro mellem teori og praksis. Vi sørger for, at indholdet matcher målgruppen. Og vi sikrer en høj didaktisk kvalitet uden at tabe blikket for de faglige nuancer.

Vi ved, at læremidler først skaber værdi i det øjeblik, de virker i klasselokalet eller auditoriet. Derfor er det centralt for os at udvikle og teste alle vores materialer i et tæt samarbejde med de professionelle læringsmiljøer.

Den teknologiske udvikling forandrer med hast den måde, vi bruger læremidler på.  Vi har de sidste 10 år udviklet en rig digital portefølje af læremidler, og vi forholder os løbende til den teknologiske udvikling. Vi tror på, at teknologien hjælper os mest, når vi bruger den med omtanke.

Sådan bygger vi sammen de bedste veje til viden.

 

Hanne Salomonsen