Spring til hovedindhold
engelsk0-3.gyldendal.dk

engelsk0-3.gyldendal.dk

Fagportalen til engelsk 0.-3. klasse

Gyldendals fagportal til engelsk i 0.-3. klasse rummer alt, hvad der behøves i den tidlige engelskundervisning.

engelsk0-3.gyldendal.dk er elevhenvendt og kombinerer det digitale medies mange muligheder med kreative opgaver og fysisk aktivitet.

Fagportalen er rigt illustreret, og al lyd er indtalt af native speakers.


Fanebladet Topics indeholder en række kendte og hverdagsnære temaer – fx Colours, Family, Clothes, Home og Seasons. Alle temaer indeholder billeder, lyd, video samt både digitale og kreative opgaver. Desuden har Shane Brox har lavet videoer til alle temaer.

Hvert tema er opdelt i tre niveauer, der tydeliggør en progression. Man kan vælge at arbejde med hele temaet, men niveauerne kan også bruges uafhængigt af hinanden. Alle niveauer har samme enkle struktur, der gør indholdet tilgængeligt og let for eleverne at navigere i.


Der er en udførlig lærervejledning til hvert niveau.

Fanebladet Words indeholder forskellige emner, der arbejder målrettet med elevernes indlæring og træning af ordforråd og udtale - fx Questions, Opposites og Rhymes. Emnerne inddrager både digitale opgaver, spil og sange.

Wordline er et interaktivt opslagsværk til eleverne, hvor de bl.a. kan lære om emnerne Animals, Food og Nature ved hjælp af både billeder og lyd.

Fanebladet Culture har en meget visuel og kreativ tilgang til emnerne. Der er ekstra fokus på billeder og videoer, og opgaverne er ofte produktorienterede.

People and Places introducerer tre engelsktalende lande: Britain, America og Australia, og i Holidays arbejdes der med St. Valentine’s Day, Easter, Halloween og Christmas. Shane Brox har lavet videoer til alle fire højtider.

Tasks indeholder mange selvrettende interaktive opgaver, der bl.a. træner kompetenceområderne Listen, Look, Read, Spell og Speak. Opgaverne til de forskellige kompetenceområder er inddelt i tre sværhedsgrader, og de er varierede i både form og udtryk.

 

Fås som
Skolelicens(Abonnement)

Du skal være logget ind for at købe dette produkt

Ingen produkter