Matematik

Matematik i grundskolen

Har dine elever regnet den ud? Ved de, at matematikken findes overalt i deres hverdag? De gode undervisningsmaterialer er centrale for at dine elever udvikler matematiske færdigheder og kompetencer. Hos os udvikles matematikforståelse i en god vekselvirkning mellem undersøgelser, problemløsning og træning, og vi tilbyder analoge såvel som digitale undervisningsmaterialer, som dækker hele paletten - det gode supplement, serien og det solide system.

Nyeste inden for Matematik

Der er intent resultat
 • Matematikundervisningen skal fortrylle eleverne

  20. december 2018 · af Maja Plesner

  Den måde, elever i dag testes – og til en vis grad undervises – i matematik, skyder alvorligt forbi i forhold til, hvad de skal kunne i fremtidens samfund, mener fremtidsforsker Anne Skare. Hun er fortaler for en matematikundervisning, der først og fremmest handler om at have det sjovt og at forstå matematikken som et universelt sprog.
 • En genvej til nye ideer

  15. marts 2018 · af Maja Plesner

  Det kan godt betale sig at tage imod Gyldendals tilbud om gratis implementeringskurser, hvor du udover en generel introduktion får tips og tricks til, hvordan du får mest ud af en fagportal.
 • MATLAB - matematik på nye måder

  09. marts 2016 · af Maja Plesner

  I Gyldendals matematiksystem MATLAB lægges der op til en mere undersøgende og problemløsende tilgang til stoffet, end mange børn er vant til. Samtidig er det gjort enkelt og overskueligt for læreren at følge børnenes udvikling – med tydelige forslag til læringsmål og tegn på læring.