Madkundskab

En teoribog

Helle Brønnum Carlsen

Madkundskab – en teoribog kan anvendes på flere niveauer i faget både til den obligatoriske del i 5.-6. klasse og til valgfaget.

Bogen er velegnet som et opslagsværk i 5.-6. klasse og som taskebog til valgfag i 7.-8 klasse, hvor de introducerede teoretiske begreber skal være på plads, når eleverne skal til prøve i faget efter 8.klasse.

Madkundskab – en teoribog indeholder også elevopgaver, som kan løses i undervisningen eller hjemme som forberedelse eller afslutning på et emne eller tema.

Bogens kapitler følger kompetenceområderne i madkundskab. Nogle af færdigheds- og vidensområderne er behandlet grundigere end andre, fordi de danner det teoretiske fundament for de øvrige færdigheds- og vidensområder. 

Madkundskab

Fås som

  • Bog

Fakta

ISBN:
9788702295115
Udgave:
1
Udgivelsesdato:
12. august 2021
Sider:
168
Redaktør:
Kim Møller Hansen