Spring til hovedindhold
Det der dansk

Det der dansk

På tværs af niveauer

Maria Revsbech og Susanne Djurhuus

En grundbog til unge og voksne, der har danskundervisning på niveauer svarende til Basis, G, F, E og D – fx på almen voksenuddannelse på VUC eller til dansk på FGU. 

Bogen består af fem kapitler, som dækker disse danskfaglige områder:
• Kommunikation og sprog
• Fiktion
• Sagtekster
• Litteraturhistorie
• Podcast

Hertil kommer et væld af opgaver, analyseværktøjer, forfatterportrætter og knap 50 originaltekster, der tilsammen repræsenterer et bredt udvalg af genrer og tidsaldre.

Alle forløb har aktiviteter, der er tilpasset de enkelte niveauer. Her kan kursisterne ved hjælp af farvekoder finde deres eget niveau og arbejde med tekster og opgaver, der er relevante for netop dem. Det fælles udgangspunkt og de differentierede opgaver gør det lettere at lave god og vedkommende holdundervisning for kursister på forskellige niveauer.

Bogen er derfor særlig god til kursister på samlæste hold, men kan også sagtens anvendes til niveaudelte hold. Her er det muligt at koncentrere sig om tekster og opgaver til det pågældende niveau eller anvende bogen til differentieret undervisning, så den enkelte kursist motiveres og udfordres i forhold til faglige forudsætninger.

Fås som
I alt

279,00 kr.

348,75 kr. inkl. moms

Læs forfatterinterview med Maria Revsbech om 'Det der dansk'

“Med ‘Det der dansk’ kan dansklæreren tilgodese flere niveauer på én gang”

Læs forfatterinterview med Maria Revsbech om den nye grundbog til danskfaget 'Det der dansk - På tværs af niveauer' og bliv klogere på tankerne samt motivationen bag bogen.