Routes

Veje til ...

Critical thinking
Routes bygger på læringsmetoden critical thinking, der inspirerer eleverne til logisk tænkning og til at være kritisk over for det, de hører og læser. Eleverne udvikler evnen til at undersøge, systematisere, argumentere og dokumentere. På denne måde lærer de at sætte nyt stof i relation til deres egen verden og til allerede kendt stof.

Nemt at integrere it
I Routes er der en klar og naturlig kobling mellem det boglige og det digitale. Systemet er udviklet, så det digitale materiale er en naturlig forlængelse af arbejdet med Reader og Workbook. Den digitale del indeholder både materiale til eleverne og til læreren – og til PC og interaktive whiteboards. IT-aktiviteterne giver lærer og elever added value i forhold til arbejdet med bøgerne.

Fokus på sprogligt arbejde
Arbejdet med critical thinking i Routes gør eleverne bevidste om deres sproglige formåen og lægger op til målrettet og logisk arbejde med engelsk. Der lægges fx vægt på et alsidigt ordforrådsarbejde i elevernes egen WordBank og på at arbejde systematisk med grammatik.

De bedste forfattere
Forfatterne til Routes, Wendy A. Scott og Lars Skovhus, har mange års erfaring med udvikling af undervisningsmaterialer til engelsk. De står bl.a. bag det anerkendte og meget udbredte system Blue Cat. I Routes trækker de på al denne erfaring, samtidig med at de introducerer critical thinking som ny læringsmetode og integrerer it som en naturlig del af undervisningen.

Fakta

 • Antal materialer21
 • Underserier4
 • Klassetrin6. klasse - 9. klasse

Underserier

  Filtrering
  Sorter efter
  • Alfabetisk (A-Å)
  • Alfabetisk (Å-A)
  • Nyeste materialer

  21 materialer

  Route 9
  Route 9, Teacher's Book indeholder en grundig redegørelse for de pædagogiske tanker, der ligger bag systemet, samt en gennemgang af alle elementer, der hører til. Bogen er uundværlig for læreren, fordi man her finder baggrundstof, gode råd og ideer til undervisningen. Det er også her, man kan holde rede på, hvilke opgaver fra Workbook der findes IWB-materiale til. Der er CD-script til de lyttetekster, der ikke er i Reader, og facit - eller facitforslag - til en række opgaver. Og endelig er der en oversigt med normalsidetalsangivelse på teksterne i Reader.

  Fås som

  • Bog

  Bog

  Pris pr. stk.

  Pris pr. stk.

  655,00 kr.

  818,75 kr. inkl. moms

  +-
  Route 9
  Route 9 Web indeholder et stort antal pc-opgaver til elevernes selvstændige arbejde. De er baseret på opgaver fra Workbook, men har her fået tilknyttet fx lydfiler, og de kan være længere og arbejde med et andet ordforråd. Websitet har også selvstændige grammatikopgaver, der bliver understøttet af en online mini-grammatik. Der er hjælpefunktioner og instant feedback på alle opgaver. Eleverne har her deres egen digitale WordBank, hvor de kan lægge ord ind og tilføje lyd, billeder og deres egne forklaringer. Der er også en akkumuleret Word list med langt de fleste af de ord, der har været brugt i hele Routes-materialet. Bemærk at der er mulighed for, at læreren kan følge med i, hvad eleverne har lavet af opgaver. Læreren har adgang til alt det, eleverne også har adgang til, men desuden foreligger der for læreren et omfattende materiale til det interaktive whiteboard. Det er opgaver, der sætter fokus på kommunikation, diskussion og mundtlighed. Opgaverne kan bruges i klassen eller i grupper. Derudover er der pdf-versioner af mange af de skriftlige aktiviteter i Workbook. Vær opmærksom på, at Route 9 Web kun kan afvikles på pc.

  Fås som

  • Website

  Website

  Pris pr. klasse.

  Pris pr. klasse.

  584,00 kr./år

  730,00 kr. inkl. moms

  Route 8
  Route 8, Teacher's Book indeholder en grundig redegørelse for de pædagogiske tanker, der ligger bag systemet, samt en gennemgang af alle elementer, der hører til. Bogen er uundværlig for læreren, fordi man her finder baggrundstof,  gode råd og ideer til undervisningen. Det er også her, man kan holde rede på, hvilke opgaver fra Workbook der findes IWB-materiale til. Endelig er der CD-script til de lyttetekster, der ikke er i Reader, og facit - eller facitforslag - til en række opgaver.

  Fås som

  • Bog

  Bog

  Pris pr. stk.

  Pris pr. stk.

  655,00 kr.

  818,75 kr. inkl. moms

  +-
  Route 9
  Elev-cd'en til Route 9 indeholder et udvalg af teksterne fra Reader indtalt af bl.a. engelske og amerikanske skuespillere. Der er valgt tekster fra alle fire kapitler.  På grund af længden er nogle af teksterne opdelt i to tracks for at gøre det mere overskuligt for eleverne. Cd'en er indlagt i Reader, men enkelteksemplarer kan købes separat. De indlæste tekster findes også som mp3 på www.routes.gyldendal.dk .  

  Fås som

  • CD

  CD

  Pris pr. stk.

  Pris pr. stk.

  64,00 kr.

  80,00 kr. inkl. moms

  +-
  Route 9
  I Route 9 Workbook arbejder eleverne med opgaver, der knytter sig til teksterne fra Reader. Der er et stort antal både mundtlige og skriftlige opgaver, der blandt meget andet lægger op til artikelskrivning anvendelse af  korrekt anvendelse af grammatik  mere fri udfoldelse på engelsk Hvert kapitel afsluttes med en opsamlende krydsogtværs. Bag i bogen er den engelsk-danske ordliste til Reader.

  Fås som

  • Bog

  Bog

  Pris pr. stk.

  Pris pr. stk.

  95,00 kr.

  118,75 kr. inkl. moms

  +-
  Route 9
  Boksen med Teacher's CD til Route 9 indeholder i alt 4 cd'er. Stort set alle tekster fra Reader og alle lytteteksterne fra Workbook er indtalt. På grund af længden er nogle af teksterne opdelt i to eller tre tracks for at lette aflytningen. Indspilningen er foregået i lydstudie i London med englændere, amerikanere og personer fra flere andre engelsktalende områder - både børn og voksne, men cd'erne indeholder også en del autentiske optagelser, der er optaget on location.

  Fås som

  • CD

  CD

  Pris pr. stk.

  Pris pr. stk.

  584,00 kr.

  730,00 kr. inkl. moms

  +-
  Route 8
  Route 8 Web indeholder et stort antal pc-opgaver til elevernes selvstændige arbejde. De er baseret på opgaver fra Workbook, men har her fået tilknyttet ekstra supplement i form af fx lydfiler og feedback. Eleverne bliver samtidig tracket, så læreren hele tiden kan følge med i, hvad de har lavet. Der foreligger desuden selvstændige grammatikopgaver, der bliver understøttet af en online mini-grammatik. Eleverne har også deres egen digitale WordBank, hvor de kan lægge ord ind og tilføje lyd, billeder og deres egne forklaringer, men der er også en akkumuleret Word list med langt de fleste af de ord, der har været brugt i hele Routes-materialet. Læreren har adgang til alt det, eleverne også har adgang til, men desuden foreligger der for læreren et omfattende materiale til det interaktive whiteboard. Det er opgaver, der sætter fokus på kommunikation, diskussion og mundtlighed. Opgaverne kan bruges i klassen eller i grupper. Derudover er der pdf-versioner af mange af de skriftlige aktiviteter i Workbook. Vær opmærksom på, at Route 8 Web kun kan afvikles på pc.  

  Fås som

  • Website

  Website

  Pris pr. klasse.

  Pris pr. klasse.

  584,00 kr./år

  730,00 kr. inkl. moms

  Route 9
  Route 9, Reader er tematisk opdelt i følgende fire temaer: Turn that music down! om kendte sangstjerner gennem flere årtier  All at sea om mange bemærkelsesværdige begivenheder til søs  Every picture tells a story om malerkunst og fotos med ikon-status  Fighting the fight om menneskers evne til at overleve i vanskelige situationer  Der er mange teksttyper, og bogen er gennemillustreret. Routes er udviklet på baggrund af Fælles Mål for engelsk samt de nyeste principper inden for engelskundervisningen. Derfor bygger Routes på bl.a. læringsmetoden critical thinking, der inspirerer eleverne til logisk tænkning og til at være kritisk over for det, de hører og læser. Eleverne udvikler evnen til at undersøge, systematisere, argumentere og dokumentere. Arbejdet med critical thinking i Routes gør eleverne bevidste om deres sproglige formåen og lægger op til målrettet og logisk arbejde med engelsk. I Route 9 lægges der vægt på et alsidigt ordforrådsarbejde i elevernes egen WordBank og på at arbejde med den nødvendige grammatik ligesom den skriftlige dimension er væsentligt repræsenteret på dette klassetrin.  

  Fås som

  • Bog

  Bog

  Pris pr. stk.

  Pris pr. stk.

  225,00 kr.

  281,25 kr. inkl. moms

  +-
  Route 7
  Route 7, Teacher's Book indeholder en grundig redegørelse for de pædagogiske tanker, der ligger bag systemet, samt en gennemgang af alle elementer, der hører til. Bogen er uundværlig for læreren, fordi man her finder baggrundstof,  gode råd og ideer til undervisningen. Det er også her, man kan holde rede på, hvilke opgaver fra Workbook der findes IWB-materiale til. Endelig er der CD-script til de lyttetekster, der ikke er i Reader, og facit - eller facitforslag - til en række opgaver.

  Fås som

  • Bog

  Bog

  Pris pr. stk.

  Pris pr. stk.

  655,00 kr.

  818,75 kr. inkl. moms

  +-
  Route 7
  Route 7 Web indeholder et stort antal pc-opgaver til elevernes selvstændige arbejde. De er baseret på opgaver fra Workbook, men har her fået tilknyttet ekstra supplement i form af fx lydfiler og feedback. Eleverne bliver samtidig tracket, så læreren hele tiden kan følge med i, hvad de har lavet. Der foreligger desuden selvstændige grammatikopgaver, der bliver understøttet af en online mini-grammatik. Eleverne har også deres egen digitale 'WordBank', hvor de kan lægge ord ind og tilføje lyd, billeder og deres egne forklaringer. Det er også her den akkumulerede Word list findes. Udtalen af alle engelske ord bliver læst op. Læreren har adgang til alt det, eleverne også har adgang til, men desuden foreligger der for læreren et omfattende materiale til det interaktive whiteboard. Det er opgaver, der sætter fokus på kommunikation, diskussion og mundtlighed. Opgaverne kan bruges i klassen eller i grupper. Derudover er der pdf-versioner af en hel del af de skriftlige aktiviteter i Workbook. Vær opmærksom på, at Route 7 Web ikke kan benyttes på tablet.

  Fås som

  • Website

  Website

  Pris pr. klasse.

  Pris pr. klasse.

  584,00 kr./år

  730,00 kr. inkl. moms

  Vi bruger cookies på gyldendal-uddannelse.dk

  Det gør vi for at sikre en god brugeroplevelse og for at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre din oplevelse af siden. Hvis du klikker dig videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies. Læs mere om cookies