Fås som

Bog

Pris pr. stk.

111,00 kr.

138,75 kr. inkl. moms

Stk.


I alt

111,00 kr.

138,75 kr. inkl. moms

Skrivning i fagene

Gerd Fredheim, Marianne Trettenes og Kirsten Jakobsen

Skrivning i fagene er et tværfagligt kursus i faglig skrivning i natur/teknik, historie og kristendomskundskab. Dansklæreren er tovholder og introducerer og afslutter kurset.

De otte forløb i faglig skrivning er delt i fire faser:
  • Aktivering og systematisering af elevernes baggrundsviden og tanker
  • Modellering
  • Understøttende og selvstændige aktiviteter
  • Samtale og refleksion 
Eleverne skal skrive for at lære. Gennem skriveproces og skriveprodukt bliver elevernes viden og egne tanker fastholdt. På den måde understøttes læringen. Når eleverne skriver meget, bliver de også bedre til at læse fagenes tekster. Skrivning i fagene er elevbog til At skrive for at lære af Gerd Fredheim.
En del af serien Læring i praksis
Skrivning i fagene

Fås som

  • Bog

Samme serie

Fakta

At læse for at lære

At læse for at lære

Pris pr. stk.

136,00 kr.

170,00 kr. inkl. moms

+-

Fås som

  • Bog

ANMELDELSER

"Endnu en anbefalelsesværdig praksisbog af Gerd Fredheim henvendt til eleverne på mellemtrinnet. [...] Som i de andre udmærkede bøger fra denne forfatter skal dansk-læreren være tovholder og den, der introducerer og afslutter kurset. På overskuelig vis indføres eleven i, hvordan forskellige fagtekster er opbygget, hvordan man via tankekort og kolonnenotat kan fastholde sin viden og tanker, og hvordan man selv skriver forskellige slags fagtekster, alene eller i grupper. [...] Lige til at gå til - ikke uvæsentligt i en tid med manglende forberedelsestid."
Gitte Dürinck
Læsepædagogen02. februar 2015