Grib litteraturen 2

Jan Frydensbjerg, Dorthe Rise, Ulla Maria Michaelsen, Janne Terese Jakobsen, Anja Christina Houlind Simonsen og Ayoe Quist Henkel

Beskrivelse

ANMELDELSER

Fakta

Gør dine elever til kreative litteraturlæsere
Grib litteraturen 2 rummer litteraturdidaktiske greb, der lægger op til, at eleverne sanser og skaber, når de læser litteratur. Du kan nemt plukke i grebene og sætte dem i spil på måder, der motiverer dine elever og øger deres læselyst. Bogen er en selvstændig fortsættelse af Grib litteraturen!, og alle forløb er struktureret efter de fem faser herfra: Stemthed, Tekståbnere, Tekstfordybere, Teksttænkere og Verdensvendthed.

Inspirerende og uundværlige håndbøger til en travl hverdag
I 2020 udkom Grib litteraturen! og blev øjeblikkelig en vigtig håndbog, som mange dansklærere og litteraturformidlere greb ud efter – nu er opfølgeren Grib litteraturen 2 udkommet. Materialer der gør det nemt for dig at tilrettelægge en engagerende og verdensvendt litteraturundervisning. Brug de 45 kreative greb og færdige undervisningsforløb direkte i din undervisning i 0.-10. klasse.

Et mangfoldigt og afprøvet indhold
Forfatterkollektivet bag materialet har udviklet og afprøvet indholdet i praksis i forfatternes egne klasser. Ligesom mange andre dansklærere og elever har bidraget med vigtige erfaringer og respons undervejs.
 

Det kendetegner materialet …

  • Det er nemt at plukke i de 45 nye greb og tilpasse dem forskellige elevgrupper.
  • Alle greb kan udvikles og sættes i spil på måder, der motiverer elever og øger deres læselyst.
  • Gratis printbare arbejdsark, teaservideoer, forfatterfilm og litteraturlister findes på griblittereraturen.gyldendal.dk.
  • Grib litteraturen 2 er en fortsættelse af Grib litteraturen!, og kan bruges selvstændigt eller sammen med den.

 

Fås som
I alt

359,00 kr.

448,75 kr. inkl. moms

Samme serie

Ingen produkter