Lærerstuderende har fri adgang til Gyldendals portaler

Her på siden har vi samlet en masse nyttig information til dig, der er lærerstuderende.

Du har fri adgang til alle vores digitale læremidler

 – Fagportaler og undervisningsmaterialer til grundskolens fag

Gyldendal Uddannelse har fagportaler til alle grundskolens fag. Til flere fag findes der fagportaler tilpasset niveauerne i indskoling, mellemtrin og udskoling.

Her fagportal rummer færdige undervisningsforløb, som du kan bruge, som de er, eller sammensætte som du vil. Vores forløb og opgaver er udviklet af dygtige læremiddelforfattere og revideres og opdateres løbende.

 Udover undervisningsforløb har du masser af ressourcer lige ved hånden – podcasts, litteraturguides, selvrettende opgaver, artikler, film, quizzer og meget mere, som du kan bruge i din undervisning.

Alle de digitale iBøger

Du har også fri adgang til alle vores iBøger, der er digitale udgaver af vores udgivelser, som har både bladrefunktion, søge-, gemme- og notefunktion.

Flyer til lærerstuderende

Som lærerstuderende har du fri adgang til alle Gyldendals digitale læremidler – både under studie og praktik! Gyldendal har fagportaler og undervisningsmaterialer til alle fag og niveauer, og vores forløb og opgaver er udviklet af dygtige og erfarne læremiddelforfattere. Dyk ned i oversigten og udforsk lige præcis de læremidler, der matcher dine interesser – det kræver kun et klik!

Få introduktion til Gyldendals digital muligheder

Skal I i gang med læremiddelanalyse på dit hold, eller har I brug for at blive introduceret til mulighederne i de digitale læremidler, inden I skal ud i praktik?

Vi kommer gerne på besøg og giver en introduktion til Gyldendals digitale læremidler. Send en mail til Annette, så hører du fra os.

Annette Kjærgaard er implementeringskonsulent for AVU

Har dit praktiksted ikke adgang til Gyldendals portaler?

Hvis din praktikskole ikke har adgang til vores portaler, kan du sørge for, at de får det! Vi tilbyder nemlig din praktikskole fri adgang, mens du er i praktik. Kontakt vores konsulent Rasmus for at høre mere og åbne for adgangen til dig og alle dine kolleger!

Gode råd til din praktik

  • Noget godt
  • Noget rigtig godt
  • Noget endnu bedre
  • Noget endnu endnu bedre
  • Det bedste

 

Få flere gode råd til, hvordan du får mest muligt ud af dit praktikforløb, samt hvilke begreber der er vigtige at have øje for. Didaktik, differentiering, klasseledelse, læremidler, konflikthåndtering og læringsmiljø er noget af det, der skal være styr på.

Studiegrupper og studieteknikker

På mange uddannelser arbejdes der i dag i studiegrupper, men det er ikke altid så lige til. I bogen Studiegrupper: Samarbejde og facilitering kan du læse og få gode råd til, hvordan du får mest muligt ud af at arbejde i en studiegruppe. Hvis du ønsker at skabe en studiegruppe med god dynamik, effektivitet og et godt samarbejde blandt alle er der en række teknikker til, hvordan man kan facilitere ”den gode studiegruppe”. Alt dette uddybes i bogen, men du kan få en forsmag på det her.

Didaktisk opslagsbog og praktik

Når man som lærerstuderende skal ud i praktik er der rigtig meget, man skal forholde sig til. Begreber som didaktik, differentiering, klasseledelse, læremidler, konflikthåndtering, læringsmiljø og mange andre skal være på plads og kunne observeres, analyseres og vurderes efter praktikperioden. Bliv klogere på det hele i de to boger "Didaktisk opslagsbog" og "Praktikbogen", som materialet stammer fra.