KLOG PRAKSIS I BILLEDKUNST

Klog praksis er:

  • At eleverne er undersøgende og skabende gennem deres billedarbejde
  • At mange forskelligartede visuelle udtryk inddrages i undervisningen
  • At eleverne oplever glæde ved det billedskabende arbejde

Levende billeder

På billedkunst.gyldendal.dk bliver eleverne introduceret til forløbene ved små film, der rammesætter og sætter temaet i spil.

FAGPORTALEN TIL BILLEDKUNST

Billedkunst.gyldendal.dk er fyldt med spændende billedkunstfaglige forløb til både den obligatoriske undervisning og valgfaget.

FOKUS PÅ VALGFAG OG PRØVE

Fagportalens valgfagsindhold giver eleverne inspirerende temaer og prøveforberedende aktiviteter.

Arbejdsbog til valgfaget

Med vores arbejdsbog kan dine elever samle deres viden og erfaringer med materialer, teknikker og metoder i en personlig arbejdsbog. Bogen kan bruges gennem hele valgfaget.

Lærervejledning til prøven

Prøvevejledningen giver overblik over alt det praktiske og guider dig til, hvordan prøven kan organiseres og tilrettelægges på jeres skole. Med hæftet får du også arbejdsark, skabeloner og eksempler på prøveoplæg.

Billedkunst - et fag i skolen

Inspiration til studerende, lærere og pædagoger. Skab de bedste betingelser for billedkunst, så eleverne oplever glæde ved at udtrykke sig eksperimenterende gennem billedsprog og billedarbejde.

Boost din billedkunst

Få praksisnære ideer til, hvordan dine elever i 1.-6. klasse kan arbejde med tegning, maleri, skulptur og grafik. Bogens forfatter, Line Frøslev, har også skrevet "Lines billedskole" fyldt med kreative opgaver til efter skoletid.

Kender du Kunstportalen?

Gå på opdagelse i Louisianas samling, og lær om moderne kunst, samtidskunst og arkitektur. Få idéer til jeres eget billedarbejde, eller brug KUNSTPORTALEN sammen med forløbene på billedkunst.gyldendal.dk

Har du spørgsmål?

Skriv til vores redaktør hvis du har spørgsmål om materialer.

Se andre materialer til de praktisk/musiske fag

Hold dig opdateret!