Hero image
Samfundsfag

Samfundsfag i gymnasiet

Hvilket parti stemmer dine elever på? Før man kan være en aktiv del af samfundet, er det nødvendigt, at man forstår, hvordan vores samfund fungerer. Vores undervisningsmaterialer giver elever på alle niveauer, den viden de har brug for, for at forstå det samfund, de er en del af.
 • Gymnasium

  Håndbogen Kritisk tænkning forklarer, hvad kritisk tænkning er – og hvad vi skal bruge det til

  03. november 2020 · Ida Weis Jacobsen

  Kritisk tænkning er blevet udnævnt til en af de vigtigste kompetencer i det 21. århundrede. Nu kommer der endelig en dansk bog, der introducerer til begrebet og ruster eleverne, så de bliver bliver i stand til at begå sig i et komplekst og evigt foranderligt samfund. Vi har talt med bogens forfatter, Christoffer Boserup Skov.
 • Gymnasium

  Hemmeligheden bag den populære bog til videnskabsteori

  02. april 2020 · Ida Weis Jacobsen

  Basal videnskabsteori har siden 2018, hvor bogen udkom, været must-have for gymnasieelever, der skal til at tage livtag med det komplicerede fag. Men hvad er hemmeligheden bag bogens succes? I denne artikel taler vi med bogens medforfatter Christoffer Boserup Skov om, hvad han mener er bogens største styrker.
 • Gymnasium

  Elevernes digitale virkelighed skal ind i undervisningen

  08. september 2017 · af Maja Plesner

  Danmark er langt fremme, når det gælder digitalisering, og det er fint. Men vi har forsømt at klæde de unge tilstrækkeligt på til at begå sig i den digitale verden, mener to gymnasielærere, der derfor er gået i gang med at skrive en bog om digital dannelse til brug i gymnasiet.