Hero image
Naturgeografi

Naturgeografi i gymnasiet

Vores undervisningsmaterialer i naturgeografi understøtter læren om grundlæggende processer og naturforhold på Jorden, deres betydning for menneskers livsvilkår, samt hvordan mennesker tilpasser sig, udnytter, regulerer, ændrer og forvalter naturen, herunder principper for bæredygtig udvikling.

Nyeste inden for Naturgeografi

 • Gymnasium

  Portalen har interaktiv dybde

  04. maj 2016 · af Maja Plesner

  Naturgeografiportalen er et spændende interaktivt materiale til gymnasiets B- og C-niveau, og som underviser kan du gratis afprøve portalens forløb i 30 dage. Her giver forfatter og medredaktør Anders Skriver et lille indblik i arbejdet med undervisningsmaterialet.
 • Gymnasium

  En grundforløbsbog kan spare forberedelsestid

  02. november 2018 · af Maja Plesner

  Det er på sin vis blevet mere krævende at planlægge grundforløbet i naturvidenskab, fordi tiden er så knap, og man derfor skal være ekstra omhyggelig med at prioritere det stof, eleverne skal gennemgå. Derfor kan en grundforløbsbog være en tidsbesparende håndsrækning.
 • Gymnasium

  Kom godt i gang med din digitale undervisning

  18. april 2017 · af Maja Plesner

  En succesfuld implementering af digitale undervisningsmidler er ofte en forudsætning for, at de bliver brugt optimalt. Derfor giver det rigtig god mening at tage imod Gyldendals gratis portal-kurser.