Hero image
Biologi

Biologi i gymnasiet

Biologi er studiet af levende organismer. Med stærke materialer til alle niveauer i biologiundervisningen, får eleverne mulighed for at forstå hvorfor dyr og planter er, som de er, hvordan menneskekroppen fungerer, og tusindvis af andre biologiske problemstillinger.
 • Gymnasium

  Nyheder til dit fag

  31. august 2020 ·

  Tag et kig i vores nyeste katalog, hvor du kan få et samlet overblik over nogle af vores centrale udgivelser
 • Gymnasium

  Elevernes digitale virkelighed skal ind i undervisningen

  08. september 2017 · af Maja Plesner

  Danmark er langt fremme, når det gælder digitalisering, og det er fint. Men vi har forsømt at klæde de unge tilstrækkeligt på til at begå sig i den digitale verden, mener to gymnasielærere, der derfor er gået i gang med at skrive en bog om digital dannelse til brug i gymnasiet.
 • Gymnasium

  Kom godt i gang med din digitale undervisning

  18. april 2017 · af Maja Plesner

  En succesfuld implementering af digitale undervisningsmidler er ofte en forudsætning for, at de bliver brugt optimalt. Derfor giver det rigtig god mening at tage imod Gyldendals gratis portal-kurser.
 • Gymnasium

  At forstå mennesket helt

  19. august 2016 · Maja Plesner

  En bro mellem objektiv og målbar videnskab og den subjektive, filosofiske psykologi var Sigmund Freuds drøm, men hans tid var ikke tiden til det. 60 år efter hans død tog Susan Hart et stort skridt på vejen til en dybere forståelse af mennesket i samspillet mellem hjerneforskning og psykoanalyse med den neuroaffektive udviklingspsykologi, som hendes seneste bog bringer ud til gymnasiet.