Spring til hovedindhold
Mellem_rum. Hvem slog Frank ihjel?

Mellem_rum. Hvem slog Frank ihjel?

Kit A. Rasmussen

Lix-tal 13

”Frank?” Frank svarer ikke. Han prøver at rejse sig. Men benene kan ikke bære. Han falder. Raller, da han rammer jorden. Huden har en blålig farve. Hans krop giver et spjæt. To. Så ligger han stille.
Hele 9.y glor. Glor på deres døde lærer.

Midt på det grønne græs sidder 9.y. 25 elever. En enkelt lærer. Det er snart tid til at sige farvel i 9.y – de fleste siger farvel til skolen, men en enkelt skal sige farvel til livet.
Det virker ellers som sådan en dejlig dag. Solen står højt på en skyfri himmel. Frank raller. Giver et par spjæt. Så ligger han stille.
Hele klassen ved, hvad Frank er død af. Og politiet kommer også til at finde ud af det. De vil tale med alle sammen. Bore i, hvem der kan have gjort det. Hvem der har et motiv.
Det er der vist mange, der har. Men hvem slog ham ihjel?

Hvem slog Frank ihjel? er en del af serien MELLEM_RUM, som er en serie af lette kortromaner til udskolingen. Fortalt helt enkelt og skrevet af etablerede forfattere med fingeren på pulsen. Mange unge med forskellige former for læsevanskeligheder synes, at de har svært ved at finde alderssvarende og fede bøger, der passer til dem. Derfor har vi sammen med organisationen Læs for Livet interviewet en masse unge om, hvad de gerne vil læse. Bøgerne i serien er lavet med udgangspunkt i disse interviews, og både indhold og form er af højeste kvalitet. Overskuddet fra seriens første tre titler er doneret til Læs for Livet.

Alle bøgerne i serien har et lix-tal på mellem 10 og 15.

Find gratis læseforståelsesopgaver under fanen ”Ekstramaterialer” nedenfor.

Fås som
I alt

179,00 kr.

223,75 kr. inkl. moms

Ingen produkter