Spring til hovedindhold
Allez hop !Allez hop !Allez hop !

Allez hop !

Fristende nyt fransksystem

Kommunikativt og kreativt
I Allez hop ! opbygger eleven ordforråd og træner talehandlinger - kort og godt: lærer at klare sig på fransk i enkle, dagligdags situationer. Det sproglige arbejde er baseret på varierede øvelser og kreative mundtlige og skriftlige aktiviteter.

Tematisk og spækket med fakta
Systemet integrerer det sprogligt kommunikative med temaer og fakta om Frankrig og franske kultur- og samfundsforhold. Tekstbogen og Elevens bog har farverige og muntre illustrationer, som underbygger temaer og fakta. På allezhop.gyldendal.dk er der ekstra aktiviteter med billeder og lyd, bl.a. interaktive øvelser.

Fyldt med lyd - og skrift!
Elev- og lærer-cd'erne indeholder et væld af lyttestof, bl.a. lytteøvelser og bogens tekster. Systemet tilbyder det "sproglige bad" på fransk, som er den første forudsætning for sprogtilegnelse. Allez hop ! lægger også op til arbejdet med skriftligt fransk.

Med læringsmål og test
Startoversigten viser, hvad der arbejdes med i hvert afsnit, og hvilke læringsmål, man bevæger sig hen imod. I Lærerens bog er der fire løbende evalueringstest. Den omfattende Lærervejledning med kopiark giver en god håndsrækning til læreren, også til den mindre erfarne.

FAKTA

  • Antal materialer25
  • Underserier5
  • Klassetrin5. klasse - 9. klasse

Underserier