Dansk

Dansk i grundskolen

Gyldendals analoge og digitale undervisningsmaterialer udfolder alle områder af danskfaget.  Fra den tidligste læsning, til retskrivning, skriftlig fremstilling, og det videre arbejde med genrer og tekstanalyse. Derudover er vi optaget af digital dannelse og det at kunne begå sig i en digital virkelighed.  Vi sætter en ære i altid at give dig og dine elever den nyeste faglige viden om faget.
 • Litteraturen er et vigtigt mødested

  30. oktober 2017 · af Maja Plesner

  Litteraturundervisning er ikke bare lovpligtig. Den er også nødvendig, mener Jens Christensen, der har leveret en stor del af indholdet til danskidybden.gyldendal.dk, Gyldendals nye litteratursite.
 • Få de ordblinde elever med

  08. september 2017 · af Maja Plesner

  Savner du også redskaber til at støtte ordentligt op om ordblinde elevers brug af læse- skriveteknologi? Ny forskning peger på, at aktiv brug af teknologierne i den almene undervisning kan være til gavn for alle elever.
 • Skyd genvej til den bedste læseundervisning

  27. september 2017 · af Maja Plesner

  Skyd genvej til den bedste læseundervisning. Med letlæsningsserien 'Læs løs' giver du eleverne de bedste forudsætninger for at udvikle sig til dygtige, sikre læsere. 'Læs løs' afløser 'Dingo' og har samme høje kvalitet, men er langt enklere med 10 overskuelige læseniveauer og tydelig progression i elevernes læseudvikling.