Spring til hovedindhold
SkriveKlar 8

SkriveKlar 8

Charlotte Rytter

SkriveKlar 8 henvender sig til 8. klasse og bygger videre på skriveteknikkerne fra de øvrige titler i SkriveKlar-serien. Eleverne skal gennem sjove og autentiske skriveøvelser og opgaver blandt andet arbejde med at runde tekster godt af, at bruge gode eksempler i en tekst og at inddrage citater for at skabe troværdighed.

De tre skriveforløb i SkriveKlar 8:

  • I forløb 1 arbejder eleverne med at skrive underholdende. I opgaven Teksten til talen skal eleverne skrive en personlig tale til en af deres nærmeste.  
  • I forløb 2 skal eleverne skrive overbevisende, når de skal udarbejde en målrettet ansøgning til et praktiksted i opgaven Praktikanten.
  • I forløb 3 skriver eleverne oplysende tekster. I opgaven De falske nyheder skal teksten fremstå troværdig og faktuel – men indholdet skal være falsk!

SkriveKlar er praktisk skriveundervisning med udgangspunkt i autentiske skrivesituationer og forskellige skriveteknikker, som træner dine elever i at fremstille gode tekster både i og udenfor skolen. 

Gennem korte, fokuserede skriveøvelser og større, veltilrettelagte skriveopgaver arbejder eleverne varieret og bevidst med forskellige måder at skrive på.

Fås som
I alt

195,00 kr.

243,75 kr. inkl. moms

Ingen produkter