Fås som

Bog

Pris pr. stk.

547,00 kr.

683,75 kr. inkl. moms

Stk.


I alt

547,00 kr.

683,75 kr. inkl. moms

Pegasus 3. Lærervejledning

Nils Hartmann og Joy Lieberkind

Pegasus Lærervejledning giver læreren fagligt og pædagogisk overblik over tekster og opgaver i Pegasus 3. Lærervejledningen indeholder yderligere inspiration til arbejdet med bogens tekster og temaer, og idéer til, hvorledes bogens hjemmeside, www.pegasus.digibib.dk , kan integreres i arbejdet med bøgerne.

En del af serien Pegasus 3. klasse
Pegasus 3. Lærervejledning

Fås som

  • Bog

Samme serie

Fakta

Pegasus 3. Arbejdsbog A

Pegasus 3. Arbejdsbog A

Pris pr. stk.

68,00 kr.

85,00 kr. inkl. moms

+-

Fås som

  • Bog
Pegasus 3. Læsebog

Pegasus 3. Læsebog

Pris pr. stk.

205,00 kr.

256,25 kr. inkl. moms

+-

Fås som

  • Bog
Pegasus 3. På tværs

Pegasus 3. På tværs

Pris pr. stk.

671,00 kr.

838,75 kr. inkl. moms

+-

Fås som

  • Bog
Pegasus 3. Arbejdsbog B

Pegasus 3. Arbejdsbog B

Pris pr. stk.

68,00 kr.

85,00 kr. inkl. moms

+-

Fås som

  • Bog

ANMELDELSER

'Pegasus' er et nyt materiale til danskundervisningen på mellemtrinnet.(...)Læsebogen er gennemillustreret blandt andet med flotte tegninger lavet specielt til denne bog af en lang række af de dygtigste danske illustratorer. Alt er udformet i et godt og overskueligt layout, og teksterne står klart i en god, stor typografi, på godt papir og i en solid indbinding. Arbejdsbøgerne indeholder gode og inspirerende opgaver til læsebogens tekster. Opgaverne lægger op til både individuelt arbejde og til samarbejde eleverne imellem. Samtidig kan arbejdsbøgerne bruges som elevernes logbog til arbejdet med dansksystemet.(...) Hvert enkelt forløb er meget grundigt tilrettelagt med et væld af ideer til lærerens forberedelse og arbejde med stoffet. Der er opgaver med kopiark både til elevernes selvstændige arbejde og til arbejde i grupper og for hele klassen.(...) Også lærevejledningen er utrolig godt tilrettelagt.(...) Lærervejledningen er en guldgrube af ideer til danskundervisningen, uanset om man som erfaren lærer anvender vejledningen som idékatalog, eller man som nyuddannet vælger at følge vejledningen slavisk. 'Pegasus' er en god og rigtig satning af Forlager Gyldendal, og jeg er overbevist om, at rigtig mange skoler i dette dansksystem vil finde den ideelle afløser for ældre systemer til mellemtrinet.
Torben Ringbro
Børn og Bøger23. april 2007
Læsebogen indeholder et meget spændende og varieret materiale med mange gode forslag og opgaver lige til at gå til.(...) Arbejdshæfte A og B, der også fungerer som logbog, lægger op til nysgerrighed, undren, indlevelse og samtale om store og små emner, sprogligt, litterært og fagligt. Eleverne kommer godt rundt i teksterne og skal selv yde noget på forskellige planer. Det er absolut et meget anvendeligt og grundigt læsebogssystem. Inspirende og med mulighed for at arbejde tværfagligt og tage individuelle hensyn i tilrettelæggelsen af den videre læseundervisning. Den fælles målsætning for forløbene, >>at eleverne i 3. klasse får en fornemmelse af, at mange emner og problemstillinger kan behandles i flere forskellige fag og på flere forskellige måder<<, lever systemet fint op til.
Randi Solvang
Læsepædagogen04. september 2007