Nisserne i Ådal. 0. klasse

Vokalpiger og konsonantdrenge
Begyndende læsning
Nisserne i Ådal til børnehaveklassen er begyndende læseundervisning. Børnene lærer bogstaverne at kende og øver sig i læsning, stavning og skrivning af lette, lydrette ord og små sætninger.

Lyd og bogstaver
Børnene arbejder med sprogets lyde og lærer at skelne hvert bogstavs lyd. Finmotorikken trænes i håndskrivningen af hvert bogstav med fokus på skrivestilling, skrivegreb og skrivevej.

Vokalbogen
Vokalbogen præsenterer vokalpigerne og nisseskolens elever. Bogen arbejder med vokalbogstavernes navne og lyd samtidig med, at børnene øver sig i at håndskrive vokalerne.

Konsonantbogen
Konsonantbogen præsenterer konsonantdrengene, som lærer børnene konsonantbogstavernes navne, lyd og form. Samtidig bruges alfabetets bogstaver til læsning, stavning og skrivning af lette, lydrette ord og små sætninger.

Fakta

 • Antal materialer5
Filtrering
Sorter efter
 • Alfabetisk (A-Å)
 • Alfabetisk (Å-A)
 • Nyeste materialer

5 materialer

På eventyr i Ådal. Konsonantbog 0. klasse
I Konsonantbogen. Lyd- og skrivebog 2 lærer eleverne konsonanterne sammen med nisseskolens elever. Eleverne lærer konsonanternes lyd, og hvordan de små og store konsonanter skrives med trykbogstavskrift. Eleverne lærer også at danne små og lydrette ord med konsonanter og vokaler, så de kan læse og skrive små sætninger.

Fås som

 • Bog
 • i-bog

Bog

i-bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

70,00 kr.

87,50 kr. inkl. moms

+-
På eventyr i Ådal. Vokalbog 0. klasse
I Vokalbogen. Lyd og skrivebog 1 kan du lære vokalerne sammen med nisseskolens elever. Du lærer vokalernes lyd, og hvordan du skriver de små og de store vokaler med trykbogstavskrift. Du lærer også skrivestilling, skrivegreb og hvert bogstavs skrivevej. Magnus Skovmus underviser, og han fortæller, hvad du skal gøre på hver side.Vokalbogen er en del af Nisserne i Ådal til

Fås som

 • Bog
 • i-bog

Bog

i-bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

70,00 kr.

87,50 kr. inkl. moms

+-
På eventyr i Ådal - Vejledning til 0. klasse
Lene Møller beskriver i denne vejledning udførligt den grundlæggende læse- og skriveundervisning i børnehaveklassen med konkret vejledning til arbejdet med de tre elevbøger (Vokalbog, Konsonantbog og læsebogen På eventyr i Ådal) . Der er desuden særlige kapitler med fokus på undervisningen i bogstavkendskab, håndskrivning, afkodning, ordkendskab, tekstforståelse og oplæ

Fås som

 • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

639,00 kr.

798,75 kr. inkl. moms

+-
På eventyr i Ådal. 0. kl. i-bog
På eventyr i Ådal. Læsebog til 0. kl. i-bog er en i-bog basis, dvs. en ren digital kopi af den fysiske bog. I-bogen er tænkt brugt sammen med den fysiske bog, fx til lærerens fælles gennemgang på interaktiv tavle.

Fås som

 • i-bog

i-bog (Med elevbøger)

i-bog (Uden elevbøger)

Pris pr. klasse

Pris pr. klasse

159,00 kr./år

198,75 kr. inkl. moms

På eventyr i Ådal
På eventyr i Ådal er en let læsebog til 0. klasse med eventyrlige historier og præsentationer af kendt børnelitteratur. Læsebogen er skrevet med lette, lydrette og lydnære ord og enkelte hyppige småord, så den er velegnet til både systematisk læseundervisning og litteratursamtaler. Bogen sætter desuden fokus på ordkendskab, som er et vigtigt mål i Fælles Mål 2009. Læsebogen tages i brug i det

Fås som

 • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

162,00 kr.

202,50 kr. inkl. moms

+-