Fagportaler i dansk

Gyldendals fagportal til dansk er et gennemtænkt og omfattende digitalt materiale med færdige undervisningsforløb, et bibliotek med flere end 600 tekster og andre udtryksformer, træningsopgaver og interaktive redskaber. Alt sammen samlet ét sted – og lige til at bruge i undervisningen.

Gyldendals fagportal til dansk kan både bruges som det bærende læremiddel i undervisningen og som supplement til bøgerne. Indholdet er nøje udvalgt og sat i sammenhæng, så med fagportalen til dansk kan man på sikker faglig grund anvende de færdige undervisningsforløb – eller man kan vælge at arbejde mere fleksibelt og tilrettelægge sine forløb selv. Enkelt og fleksibelt.

Fakta

  • Antal materialer3
  • Klassetrin1. klasse - 10. klasse
Filtrering
Sorter efter
  • Alfabetisk (A-Å)
  • Alfabetisk (Å-A)
  • Nyeste materialer

3 materialer

dansk.gyldendal.dk 3-6
dansk.gyldendal.dk 3-6 er et digitalt undervisningsmateriale til mellemtrinnet, der kan anvendes som det bærende element i danskundervisningen. Sigtet med materialet er undervisning på fagets præmisser – med mediets muligheder. De mere end 75 færdige undervisningsforløb og Opgavebanken dækker bredt danskfagets kerneområder. Her er fx forløb inden for læsning, litteratur, skriftlig fremstill

Fås som

  • Portal

Portal

Pris pr. klasse

Pris pr. klasse

1.600,00 kr./år

2.000,00 kr. inkl. moms

dansk.gyldendal.dk 0-2
dansk.gyldendal.dk 0-2 er et digitalt undervisningsmateriale til dansk i indskolingen. Hensigten med dansk.gyldendal.dk 0-2 er undervisning på fagets præmisser – med de muligheder, mediet giver. dansk.gyldendal.dk 0-2 er høj faglighed kombineret med flek

Fås som

  • Portal

Portal

Pris pr. klasse

Pris pr. klasse

1.600,00 kr./år

2.000,00 kr. inkl. moms

dansk.gyldendal.dk 7-10
Nyskabende, digital danskundervisning i 7.-10. klasse dansk.gyldendal.dk indeholder undervisningsforløb til de centrale områder i danskfaget: litteratur, medier, sprog, mundtlighed, skriftlighed og læsning. Alle forløb er formidlet direkte til eleverne og suppleret med lærervejledninger.

Fås som

  • Portal

Portal

Pris pr. klasse

Pris pr. klasse

1.600,00 kr./år

2.000,00 kr. inkl. moms