Fås som

Bog

Pris pr. stk.

592,00 kr.

740,00 kr. inkl. moms

Stk.


I alt

592,00 kr.

740,00 kr. inkl. moms

Dansk direkte 4 Lærervejledning

Jens Hare

Dansk direkte 4 Lærervejledning har et skarpt danskfagligt fokus og klare læringsmål, der lægger sig direkte op ad Fælles Mål. Lærervejledningen indeholder en udførlig side for side-vejledning, 45 kopiark samt evalueringsark.

Sprogsynet er moderne: Eleverne skal bruge sproget - de skal lege, undre sig, iagttage og forstå. Men de skal også træne!
Opgaverne er arbejdskrævende, og der er masser af stof. Til de elever, der har brug for mere øvelse eller udfordring, er der løbende tilbud om kopiark med supplerende opgaver.

Og meningen med det hele ... det er, at eleverne får et sikkert, bevidst og levende sprog.

En del af serien Dansk direkte
Dansk direkte 4 Lærervejledning

Fås som

  • Bog

Samme serie

Fakta

Ekstramaterialer

Dansk direkte 5

Dansk direkte 5

Pris pr. stk.

741,00 kr.

926,25 kr. inkl. moms

+-

Fås som

  • Bog

ANMELDELSER

"Giv dine elever et bevidst og levende sprog Dansk direkte 4" er et nyt materiale til skriftlig dansk på mellemtrinnet. Sprogformuleringen holdes i fokus gennem forskellige lege, undren, iagttagelse og forståelse. Elevbogen, som er en éngangsbog, og vejledningen har et danskfagligt skarpt fokus tæt op ad Fælles Mål og de bindende trinmål for 4. klasse. Rækkefølgen af opgaverne er komponeret ud fra en faglig progression, som det helt klart er værd at følge."(...) "Elevbogen indeholder nogle rigtig gode opgaver omkring ordklasserne, tegnsætning og bindeord, men rummer også mange spændende frie skriveøvelser med udgangspunkter i elevernes egen hverdag. Et positivt træk ved bogen er også, at de enkelte emner sjældent strækker sig over mere end en, to til tre sider. Det er overskueligt, man kan se, man kommer frem, og det er en god og rar fornemmelse."(...) "Et andet rigtig godt udgangspunkt for såvel den skriftlige som den mundtlige del af danskfaget bærer overskriften: "Hvem tror du på?" og handler om at vurdere troværdigheden af forskellige udsagn." (...) "Lærervejledningen indeholder en udførlig side for side-vejledning med henvisning til såvel de supplerende 45 kopiark som evalueringsarkene. Alt sammen med facitliste. Et materiale, der er lige til at gå til. Materialet synes dejlig konkret og dybtgående, og godt gennemarbejdet vil det give eleverne en solid platform at arbejde videre på."
Bent Nordheim
Folkeskolen.dk18. maj 2005