Gyldendals materialer til FGU

GRUNDPAKKE FGU

Én samlet adgang

Med vores sammenlægning af undervisningsmateriale fra Systime og Gyldendal får du masser af indhold til at skabe en spændende undervisning. 

Vi har samlet materialet i en let tilgængelig grundpakke, som dækker alle almenfag og et antal faglige temaer, og den henvender sig således til elever på både AGU-, EGU- og PGU-linjen.

Grundpakken består pt af 24 iBøger til de almene og praktiske fag, og iForløb som lægger op til en tematisk opbygget helhedsundervisning.

Hør mere om mulighederne på din skole

Er Gyldendals iBøger til FGU nye for dig, eller vil du gerne sikre dig, at du og dine kolleger får nok ud af iBøgerne? Så kan du booke en gennemgang af FGU-produkterne på din skole.

Her kommer vi ind på adgange for lærere og elever, og giver en intro til de forskellige funktioner i iBøgerne. Vi gennemgår også Forløbsbyggeren og de gratis iForløb. 

Har I andre spørgsmål eller behov, skræddersyer vi naturligvis indholdet, så det passer til jer. 

Kontakt salgskonsulent Jonas Allenberg Hansen på gujah@gyldendal.dk eller 3375 5516 og hør nærmere.

Har du ideer til nye læremidler?

Vi leder efter lærere der vil være med til at forme fremtidens udgivelser og fag - enten som fagkonsulenter eller forfattere. Så har du en god idé, eller mangler du materiale til et bestemt fag/tema, eller har du kommentarer til vores eksisterende læremidler, så skriv til mig og lade os tage en uforpligtende snak.

Jeg håber at høre fra dig.

Lars Schmidt Møller, redaktør

Hold dig opdateret