Gyldendals materialer til AVU

iBogspakken indeholder 30 iBøger til Dansk, Dansk som andetsprog, Engelsk, Grundlæggende IT, Matematik, Naturvidenskab, Samarbejde og kommunikation, Samfundsfag og Tysk på AVU.

Hør mere om mulighederne

Jonas Allenberg HansenSalgskonsulent Jonas Allenberg HansenEr Gyldendals iBøger til AVU nye for dig, eller vil du gerne sikre dig, at du og dine kolleger får nok ud af iBøgerne? Så kan du booke en gennemgang af AVU-produkterne på din skole.

Her kommer vi ind på adgange for lærere og elever, og giver en intro til de forskellige funktioner i iBøgerne. Vi gennemgår også Forløbsbyggeren og de gratis iForløb. 

Har I andre spørgsmål eller behov, skræddersyer vi naturligvis indholdet, så det passer til jer.

Har du ideer til nye læremidler?

Vi leder efter lærere der vil være med til at forme fremtidens udgivelser og fag - enten som fagkonsulenter eller forfattere. Så har du en god idé, eller mangler du materiale til et bestemt fag/tema, eller har du kommentarer til vores eksisterende læremidler, så skriv til mig og lade os tage en uforpligtende snak.

Jeg håber at høre fra dig.

Lars Schmidt Møller, redaktør

Har dine kursister brug for lidt ekstra hjælp?

Du kender og bruger forhåbentlig allerede mange af vores grundbøger, men måske kender du ikke disse tre iBøger. De er rigtig gode til kursister, som har brug for ekstra hjælp og støtte – især i den digitale undervisning under nedlukningen.

Vi har åbnet for dem, så alle kan bruge dem gratis frem til sommerferien.
Læs mere, skriv mere
Har du ordblinde kursister? Denne iBog er opgavebaseret, og forstærker læse- og skriveevnen. Kapitlerne veksler mellem tekstlæsning, forståelsesopgaver, kommenteringsopgaver, interaktive øvelser, grammatiske oversigter og skriveøvelser. 

Opgavesættene er bygget op om meget forskellige temaer for at tilgodese forskellige interesser i den mangfoldige kursistgruppe.
Matematik
Har du kursister med specifikke matematikvanskeligheder? I iBogen får du adgang til øvelser, lege og opgaver, som bl.a. berører  grundlæggende talforståelse, de fire regnearter og ligninger.

En del af øvelserne er interaktive, som både kan bruges i den daglige undervisning og i kursisternes selvstændige arbejde i timen eller derhjemme.
Sproglig matematik
I Sproglig matematik er der forskellige øvelser med fokus på ordforråd, udtale, sætningsopbygning m.m. i en matematisk sammenhæng.

iBogen kan bruges i matematikundervisningen, men giver også eleverne og kursisterne mulighed for selv at arbejde videre med øvelserne hjemme. Den er desuden velegnet til tværfagligt samarbejde mellem matematik og dansk som andetsprog.