Spring til hovedindhold
Webprøver - fransk

Webprøver - fransk

Begræns rettearbejdet: Langt de fleste opgaver i Gyldendals webprøver er selvrettende, så du alene skal fokusere på at rette fritekstopgaver. Med webprøvernes statistikmodul er det let at se resultaterne fra den enkelte elev og samtidig få et samlet overblik over hele klassen.

Ligner de rigtige prøver: Gyldendals webprøver har samme opbygning, opgavetyper og varighed, som de officielle prøver fra Undervisningsministeriet. Det er den mest virkelighedsnære måde at forberede dine elever til de afsluttende prøver.

Webprøver dækker bredt: Indholdet i Gyldendals webprøver er stort, og de findes til mange fag: Dansk, matematik, biologi, geografi, fysik/kemi, engelsk, tysk og fransk. Alle fagene har webprøver til udskoling og dansk og matematik har også webprøver til mellemtrinnet.

Varierende opgavetyper: Gyldendals webprøver består af øve- og bookingprøver. Øveprøverne er altid tilgængelige for dine elever, så de kan øve sig, når det passer dem. Eksempelprøverne skal du tildele dine elever, og de skal udføres i et bestemt tidsrum, som du bestemmer.

Webprøverne varierer, ligesom de officielle prøver, mellem opgavetyper som fx multiple choice, fritekst og korrektur.

Fakta

  • Antal materialer1
  • Klassetrin8. klasse - 9. klasse