Styr på læsning

Fokus på danskfaget læseundervisning
Styr på læsning gør det nemt at undervise fokuseret på de læsefærdigheder, der knytter sig til den danskfaglige læsning. Med udgangspunkt i en række forskellige fiktive og ikke-fiktive tekster får eleverne overblik over deres læsefærdigheder.
I materialet arbejder eleverne bl.a. med tekstbestemmelse, læseforståelse, læsehastighed, teksters sværhedsgrad og oplæsning.

Nemt at bruge
Der er konkrete opgaver til alle teksterne. Man kan vælge at inddrage andre tekster fra sin undervisning, når man arbejder med spørgsmålene i hæftet, men teksterne fra hæftet kan også med fordel anvendes i andre danskfaglige sammenhænge.
Eleverne kan skrive direkte i hæftet eller i et selvstændigt hæfte alt efter elevens behov, undervisningens tilrettelæggelse, hold eller klasseundervisning.

Til mellemtrin og overbygning
Styr på læsning udkommer til 6.-7. klasse og 8.-9. klasse.
Forfatterne bag er fagkonsulent lise Vogt og fagkonsulent fra 2001-2010 Birgitte Therkildensen.

 

 

 

 

Fakta

  • Antal materialer2
  • Klassetrin6. klasse - 9. klasse
Filtrering
Sorter efter
  • Alfabetisk (A-Å)
  • Alfabetisk (Å-A)
  • Nyeste materialer

2 materialer

Styr på læsning 6.-7.klasse
Konkrete opgaver til læseundervisningen Styr på læsning gennemgår læseundervisningens vigtigste elementer i en funktionel sammenhæng. Materialet indeholder fiktive og ikke-fiktive tekster, og der er konkrete opgaver til alle teksterne inden for områderne - tekstbestemmelse - læseforståelse - læsehastighed

Fås som

  • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

69,00 kr.

86,25 kr. inkl. moms

+-
Styr på læsning 8.-9. klasse
Det du allerede ved Styr på læsning 8.-9. klasse gennemgår læseundervisningens vigtigste elementer i en funktionel sammenhæng. Materialet giver eleverne overblik over det, de har lært, og allerede ved om læsning. Opgaver i læsningens områder Med udgangspunkt i en række forskellige fiktive og ikke-fiktive tekster sættes elevernes grun

Fås som

  • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

67,00 kr.

83,75 kr. inkl. moms

+-