Samfundsstudier

Ingen kan undvære en solid grundbog i samfundsfag. Derfor er Samfundsstudier et sikkert valg, også fordi bogens indhold til stadighed opdateres. Grundbogen er revideret, så den opfylder alle krav i Fælles Mål 2009.

Samfundsstudier behandler naturligvis alt det lovbestemte, faglige stof. Faglig viden og begreber konkretiseres gennem illustrative cases, eksempler fra samfundslivet, enkle forklaringer og kildetekster støttet af aktuelle oversigter og statistikker.

Både i grundbogen og i Lærerens ressourcebog er der opgaver, så eleverne kan arbejde perspektiverende og problemorienteret. Opgaverne kan løses både i og uden for klasseværelset, og giver en differentieret og alsidig bearbejdning af det faglige stof.

Med Lærerens ressourcebog får læreren alt, hvad der skal til for at opnå en undervisning, der lykkes. Bogen indeholder, udover 72 kopisider til eleverne, baggrundsstof, forslag til undervisningen, bøger til læreren og henvisning til relevante hjemmesider.

Fakta

  • Antal materialer2
  • Klassetrin8. klasse - 9. klasse
Filtrering
Sorter efter
  • Alfabetisk (A-Å)
  • Alfabetisk (Å-A)
  • Nyeste materialer

2 materialer

Samfundsstudier
Samfundsstudier behandler alt det lovbestemte, faglige stof. Faglig viden og begreber konkretiseres gennem illustrative cases, eksempler fra samfundslivet, enkle forklaringer og kildetekster støttet af aktuelle oversigter og statistikker. Både i grundbogen og i Lærerens ressourcebog (ISBN 978-87-02-02987-1) er der opgaver, så eleverne kan arbejde perspektiverende og probl

Fås som

  • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

284,00 kr.

355,00 kr. inkl. moms

+-
Samfundsstudier
Grundbogssystemet Samfundsstudier til samfundsfag i 8.-9. klasse består af en grundbog på 228 sider og en omfattende Lærerens ressourcebog med kopisider. Lærerens ressourcebog indeholder, udover 72 kopisider til eleverne, baggrundsstof, forslag til undervisningen, bøger til læreren og henvisning til relevante hje

Fås som

  • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

952,00 kr.

1.190,00 kr. inkl. moms

+-