PULS - natur/teknologi

PULS - natur/teknik lever op til Fælles Mål 2009

Natur/teknik på den nemme måde
PULS - natur/teknik er udviklet i samarbejde med lærere, så det passer til praksis i skolen. De materialer, der skal bruges i undervisningen, er nemme at skaffe. Der er samme tydelige struktur i alle kapitler. Opgaver, forsøg og eksperimenter knytter sig direkte til grundbogens tekster og veksler mellem at være åbne og lukkede.

Motiverer eleverne
PULS - natur/teknik lægger op til en undervisning, der veksler mellem teoretisk og praktisk arbejde i tæt samspil. Eleverne skal via deres sanser erkende og forstå deres omverden gennem opgaver, eksperimenter og vedkommende faglige tekster. Når nye emner introduceres er elevernes viden og undren i centrum, og motiverer dem til det videre arbejde.

Inddrager faglig læsning
Alle kapitler i PULS - natur/teknik indledes med en intro, hvor der arbejdes med elevernes forforståelse, og hvor de faglige mål er tydelige for eleverne. Alle nye faglige begreber i grundbogens tekster er markeret med fed, så det er nemt at sætte fokus på og arbejde med dem.

i-bog
Til PULS - natur/teknik kommer en i-bog, med digitale resurser til IWB og PC, fx animationer, lyd, video og interaktive øvelser. Se demoversion på www.i-bog.dk

Fakta

  • Antal materialer15
  • Klassetrin1. klasse - 6. klasse