Spring til hovedindhold
PULS - natur/teknologiPULS - natur/teknologiPULS - natur/teknologi

PULS - natur/teknologi

PULS - Natur/teknologi

Natur- og teknologi på den nemme måde
PULS er udviklet i samarbejde med lærere, så bøgerne passer til praksis i skolen. De materialer, der skal bruges i undervisningen, er nemme at skaffe. Der er samme tydelige struktur i alle kapitler. Opgaver, forsøg og eksperimenter knytter sig direkte til grundbogens tekster og veksler mellem at være åbne og lukkede.

Motiverer eleverne
PULS-bøgerne lægger op til en undervisning, der veksler mellem teoretisk og praktisk arbejde i tæt samspil. Eleverne skal via deres sanser erkende og forstå deres omverden gennem opgaver, eksperimenter og vedkommende faglige tekster. Når nye emner introduceres er elevernes viden og undren i centrum, og motiverer dem til det videre arbejde.

Inddrager faglig læsning
Alle kapitler i PULS-bøgerne indledes med en intro, hvor der arbejdes med elevernes forforståelse, og hvor de faglige mål er tydelige for eleverne. Alle nye faglige begreber i grundbogens tekster er markeret med fed, så det er nemt at sætte fokus på og arbejde med dem.

i-bog
Alle bøgerne i PULS-serien kan desuden findes som i-bog på: Puls.Gyldendal.dk. Heri indgår digitale resurser som fx animationer, lyd, video samt interaktive øvelser. 

Fakta

  • Antal materialer21
  • Klassetrin1. klasse - 6. klasse