Projekt Samfundsfag - teori og metode

Samfundsfag der vinder
Teori og metode hånd i hånd
Projekt Samfundsfag er en grundbog, der giver eleverne en grundlæggende viden om samfundsforhold. Som noget helt specielt giver bogen også konkrete værktøjer til at arbejde med metoder i samspil med teorien.

 

Har fokus på projektarbejdsformen
Projekt Samfundsfag er struktureret, så det er nemt for læreren og eleverne at arbejde med projektarbejdsformen. Når eleverne skal i gang med den obligatoriske projektopgave, kan bogen fungere som et opslagsværk og praktisk værktøj under hele arbejdsprocessen.

 

Fyldt med idéer til læreren
Lærerens bog er et omfattende idékatalog med faglig perspektivering, konkrete undervisningsforslag, kopisider samt ideer til aktiviteter, ekskursioner og tværfagligt arbejde. Bogen indeholder også to kapitler om teorien bag projektarbejdet og gruppearbejdets psykologi.

 

Kåret som det bedste
Projekt Samfundsfag har vundet Undervisningsmiddelprisen - indstiftet af Undervisningsministeriet, der gives til et undervisningsmiddel af "bemærkelsesværdig høj karakter".

Fakta

  • Antal materialer2
  • Klassetrin8. klasse - 9. klasse
Filtrering
Sorter efter
  • Alfabetisk (A-Å)
  • Alfabetisk (Å-A)
  • Nyeste materialer

2 materialer

Projekt samfundsfag - Teori og metode
Projekt Samfundsfag er et metodebaseret undervisningsmateriale til samfundsfag i 8.-9. klasse. Systemet består af en grundbog med teori, metode og forslag til projekter samt en lærervejledning. Projekt samfundsfag - Lærerens bog er et stort idekatalog til læreren med faglig perspektivering, konkrete undervisningsforslag, 22 kopisider med opgaver til elev

Fås som

  • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

495,00 kr.

618,75 kr. inkl. moms

+-
Projekt Samfundsfag - Teori og metode
Et undervisningsmiddel af bemærkelsesværdig høj karakter og med denne skolebog ved hånden skal man ikke være bange for, at undervisningen faktisk bliver undervisning. Sådan skrev undervisningsministeriets prisudvalg i 2001, da Projekt Samfundsfag vandt undervisningsmiddelprisen. I den nuværende 2. udgave af prisvinderen er der i f

Fås som

  • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

284,00 kr.

355,00 kr. inkl. moms

+-