Pegasus 4. klasse

En rejse gennem tiden
Pegasus 4 indeholder 8 kapitler med spændende tekster og temaer, der appellerer til mellemtrinnets læsere - fx om Arabernes verden, Riddertiden, Opdagelsesrejser og Renæssancen.

Elevernes logbog
Arbejdsbog A og B indeholder litteraturpædagogiske opgaver, der knytter sig til læsebogens tekster og temaer. Arbejdsbøgerne fungerer som elevernes logbøger, hvor alle noter, tanker og ny viden samles under arbejdet med læsebogen. Arbejdsbøgerne er derfor et vigtigt læringsredskab i Pegasus-systemet.

På tværs og på nettet
Udvalgte tekster fra læsebogen kan høres oplæst på Pegasus´ hjemmeside: www.pegasus.digibib.dk.
Pegasus på tværs 4 indeholder fire veltilrettelagte tværfaglige forløb, der alle tager afsæt i et af læsebogens kapitler. Fx et forløb til dansk og musik om stemninger i sproget og musikken. Alle forløb er lige til at gå til.

Fakta

  • Antal materialer5
  • Klassetrin4. klasse
Filtrering
Sorter efter
  • Alfabetisk (A-Å)
  • Alfabetisk (Å-A)
  • Nyeste materialer

5 materialer

Pegasus 4. Lærervejledning
Lærervejledningen til Pegasus 4 indeholder en præsentation af tankerne bag systemet, en grundig inspirationstekst til alle læsebogens kapitler, samt side-for-side-vejledning til Arbejdsbog A og B. Bagerst i lærervejledningen findes Før-du-læser-opgaver til en række af læsebogens tekster, der med fordel kan anvendes til elever med læsevanskeligheder og andre, der har brug for en introduktion til teksten, fø

Fås som

  • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

558,00 kr.

697,50 kr. inkl. moms

+-
Pegasus 4. På tværs
Pegasus 4. På tværs indeholder fire tværfaglige forløb med afsæt i udvalgte kapitler fra læsebogen, Pegasus 4. Der kan arbejdes med følgende forløb: I vikingernes fodspor - et forløb til dansk og natur/teknik Ridderliv - et forløb til dansk/historie Stemninger i musik og ord - et forløb til dansk og musik Menneskeskil

Fås som

  • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

698,00 kr.

872,50 kr. inkl. moms

+-
Pegasus 4. Arbejdsbog A
Pegasus 4. Arbejdsbog A er elevens arbejdsbog til de fire første kapitler i læsebogen om Engle, I arabernes verden, Vikinger og stærke kræfter og Ridderliv. Bogen indeholder opgaver, der binder læsningen af teksterne sammen og sikrer en progression i forhold til de faglige litterære områder, eleverne skal undervises i på mellemtrinnet.

Fås som

  • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

69,00 kr.

86,25 kr. inkl. moms

+-
Pegasus 4. Arbejdsbog B
Pegasus 4. Arbejdsbog B er elevens arbejdsbog til de sidste fire kapitler i læsebogen til 4. klasse, der handler om Liv og død, Mod fjerne mål, Indianere og Renæssancen. Arbejdsbogen indeholder en række opgaver, der binder læsningen sammen og sikrer progression i danskundervisningens litterære fagområder.

Fås som

  • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

69,00 kr.

86,25 kr. inkl. moms

+-
Pegasus 4. Læsebog
Dansksystem til mellemtrinnet Pegasus er et system til mellemtrinnets danskundervisning. Systemet er nu komplet fra 3.-6. klasse. Mellemtrinssystemet har fokus på læsevenlige tekster, historiske fortællinger og vedkommende temaer. Pegasus til 4. klasse Pegasus 4 indeholder 8

Fås som

  • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

209,00 kr.

261,25 kr. inkl. moms

+-