Pegasus

Historien sætter rammen
Pegasus er et dansksystem til mellemtrinnet, som er bygget op i en historisk ramme. Vi begynder ved verdens skabelse, og herfra tages eleverne med på en historisk rejse, hvor der arbejdes med appellerende emner som fx I Faraos rige, Græske helte, Renæssancen, Humor, Gys og Selvfortællingen - mellem fiktion og fakta.

Spænding og humor!
I læsebogen læses klassiske fortællinger sammen med helt moderne børnelitteratur. Teksterne i Pegasus er nøje udvalgt, så de passer til elevernes læseniveau og danner grundlag for gode læseoplevelser. Teksterne har umiddelbar appel, og er fyldt med spænding og humor.

Systematisk arbejde med plads til refleksion
Arbejdsbøgerne er elevens lærings- og logbøger. Sigtet er at arbejde systematisk med litterære begreber, samtidig med at der er plads til elevernes egne refleksioner.

Pegasus på tværs
Kopimappen Pegasus på tværs 3 og 4 har fire tværfaglige forløb med afsæt i udvalgte kapitler fra læsebogen. To fag spiller sammen om et emne - fx kristendomskundskab og dansk i et forløb om skabelse, eller dansk og natur/teknik i et forløb om vikingetiden.

Fakta

  • Antal materialer16
  • Underserier4
  • Klassetrin3. klasse - 6. klasse

Underserier