Ord i

Ord i…

Slå det op!

Lettilgængelig opslagsbøger til mellemtrinnet
Ord i … er Gyldendals opslagsbøger til mellemtrinnet. Opslagsordene er udvalgt og forklaret målrettet i forhold til elever og undervisning på mellemtrinnet.

Et godt redskab til eleverne
Når eleverne er i tvivl om et fagligt begreb, de støder på i den daglige undervisning, eller ikke kan huske hvad et ord betyder, kan de nemt slå det op i Ord i… og få en forklaring. Ord i … styrker således opbygningen af et fælles fagligt sprog i klassen.

Rig på illustrationer
Ord i… har mange eksempler og illustrationer, så elevernes behov for konkretisering af de abstrakte faglige begreber tilgodeses. Et alfabet på hver side hjælper eleverne til at orientere sig i bogen.

Fakta

  • Antal materialer2
  • Klassetrin4. klasse - 6. klasse
Filtrering
Sorter efter
  • Alfabetisk (A-Å)
  • Alfabetisk (Å-A)
  • Nyeste materialer

2 materialer

Ord i matematik
Ord i matematik kan støtte arbejdet med afklaring af ord og begreber i forbindelse med faglig læsning i matematik. Opslagsordene er ordnet alfabetisk som i en almindelig opslagsbog. På den måde kan eleverne allerede på mellemtrinnet træne informationssøgning i et opslagsværk, som er målrettet dem. Forklaringerne er letlæselige, og bogen er rigt illustreret.

Fås som

  • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

169,00 kr.

211,25 kr. inkl. moms

+-
Ord i natur/teknik
Ord i natur/teknik kan støtte arbejdet med afklaring af ord og begreber i forbindelse med faglig læsning i natur/teknik. Opslagsordene er ordnet alfabetisk som i en almindelig opslagsbog. På den måde kan eleverne allerede på mellemtrinnet træne informationssøgning i et opslagsværk, som er målrettet dem. Forklaringerne er letlæselige, og bogen er rigt illustreret. Bagest i bo

Fås som

  • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

167,00 kr.

208,75 kr. inkl. moms

+-