Nordlys

Nordisk litteratur til alle klassetrin

Tekster i mange genrer
Nordlys nordisk er tre antologier til den obligatoriske undervisning i norsk og svensk til alle klassetrin. Antologierne indeholder både en række klassiske og moderne tekster. Teksterne spænder over flere forskellige genrer; fra eventyr til digte, noveller og sange. Hver tekst er forsynet med gloser.

Lyt til norsk og svensk
Til hver antologi hører en cd, hvor alle tekster er indlæst på originalsproget. Til indskolingen og mellemtrinnet er Nordlys nordisk illustreret i farver med både originale og helt nye illustrationer.

Fakta

 • Antal materialer4
 • Underserier1
 • Klassetrin1. klasse - 10. klasse

Underserier

  Filtrering
  Sorter efter
  • Alfabetisk (A-Å)
  • Alfabetisk (Å-A)
  • Nyeste materialer

  4 materialer

  Nye Nordlys for første
  Nye Nordlys for første er en helstøbt antologi med ældre og nyere børnelitteratur. Tekstudvalget består af korte historier, eventyr, rim, remser og digte. Teksten er sat med små blokke, og de enkelte sider fremtræder i et overskueligt og behageligt layout krydret med original illustrationer og Dorte Karrebæks glade steg. Nye Nordlys for første er velegnet til selvstændig l

  Fås som

  • Bog

  Bog

  Pris pr. stk.

  Pris pr. stk.

  204,00 kr.

  255,00 kr. inkl. moms

  +-
  Nye Nordlys for anden
  Nye Nordlys for anden er en helstøbt antologi med ældre og nyere børnelitteratur. Tekstudvalget består af korte historier, eventyr, rim, remser og digte. Teksten er sat med små blokke, og de enkelte sider fremtræder i et overskueligt og behageligt layout krydret med original illustrationer og Cato Thau-Jensens glade steg. Nye Nordlys for anden er velegnet til selvstændig l

  Fås som

  • Bog

  Bog

  Pris pr. stk.

  Pris pr. stk.

  204,00 kr.

  255,00 kr. inkl. moms

  +-
  Nordlys Nordisk - indskoling - CD
  Til Nordlys nordisk antologien - indskoling hører der en cd-box med 2 cd'ere, hvor alle antologiens tekster er indlæst på de to originalsprog, norsk og svensk. Nordlys nordisk er tre antologier til den obligatoriske undervisning i norsk og svensk til alle klassetrin.

  Fås som

  • Bog

  Bog

  Pris pr. stk.

  Pris pr. stk.

  377,00 kr.

  471,25 kr. inkl. moms

  +-
  Nordlys nordisk - indskoling
  Nordlys Nordisk til indskolingen indeholder kendte norske og svenske tekster til brug i undervisningen fra sidst i 2. klasse. Antologien er gennemillustreret i farver med både originale og helt nye illustrationer.

  Fås som

  • Bog

  Bog

  Pris pr. stk.

  Pris pr. stk.

  204,00 kr.

  255,00 kr. inkl. moms

  +-