Nisserne i Ådal. 1. klasse

Læseindlæring i eventyrland
 • Historier der tryllebinder

 • Systematisk læseindlæring

 • Koden knækkes hurtigt

 • Masser af børnelitteratur

Nisserne i Ådal til 1. klasse består af ABC-bøgerne og Viggos verden.ABC-læsebogen er opdelt i små kapitler, der hver introducerer et nyt bogstav. Ordene er overvejende lydrette, og ordstoffet udvides gradvist med bogstavindlæringen og med jævn stigning i sværhedsgraden. ABC-læsebogen er en sammenhængende og spændende historie om skovnisser, trolde, kæmpen Saxo og hittebarnet Hugo.

Handlingen fortsætter i Læsebogen Viggos verden. Læsepædagogikken er grundig og systematisk, og præsentationen af ældre og nyere børnelitteratur sker sideløbende i arbejdsbøger og Lærerens oplæsningsbog.

Nisserne i Ådal er blevet testet i 41 1. klasser. Se resultaterne her. link

Fakta

 • Antal materialer11
 • Klassetrin1. klasse
Filtrering
Sorter efter
 • Alfabetisk (A-Å)
 • Alfabetisk (Å-A)
 • Nyeste materialer

11 materialer

Nisserne i Ådal. 1. kl. i-bog
Nisserne i Ådal. Første læsebog i-bog er en i-bog basis, dvs. en ren digital kopi af den fysiske bog. I-bogen er tænkt brugt sammen med den fysiske bog, fx til lærerens fælles gennemgang på interaktiv tavle.

Fås som

 • i-bog

i-bog (Med elevbøger)

i-bog (Uden elevbøger)

Pris pr. klasse

Pris pr. klasse

139,00 kr./år

173,75 kr. inkl. moms

Viggos verden. 1. kl. i-bog
Læsebogen Viggos verden i-bog er en i-bog basis, dvs. en ren digital kopi af den fysiske bog. I-bogen er tænkt brugt sammen med den fysiske bog, fx til lærerens fælles gennemgang på interaktiv tavle.

Fås som

 • i-bog

i-bog (Med elevbøger)

i-bog (Uden elevbøger)

Pris pr. klasse

Pris pr. klasse

122,00 kr./år

152,50 kr. inkl. moms

Påklædningsdukker
30 ark med påklædningsdukker. Hvert ark indeholder flg. figurer: Sisi, Pipin, Viggo og Luna + diverse tøj til dem alle - lige til at klippe ud.

Fås som

 • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

297,00 kr.

371,25 kr. inkl. moms

+-
Lærervejledning til Viggos verden
Dansksystemet Nisserne i Ådal består i 1. klasse af to dele:ABC-bøgerne til første halvdel af første klasse og Viggos verden til anden halvdel af første klasse.Dette er lærervejledningen til Læsebogen Viggos verden og Arbejdsbog til Viggos verden. Vejledningen indeholder en grundig side for side vejledning, pædag

Fås som

 • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

677,00 kr.

846,25 kr. inkl. moms

+-
Lærervejledning til ABC-bøgerne
Lene Møllers lærervejledning til ABC-bøgerne, Nisserne i Ådal, er samlet i et flot og brugervenligt ringbind som er inddelt i 15 emner. Her kan læreren finde alt lige fra teori om læse- og skriveudvikling i 1. klasse til side-for-side-vejledning. Mappen indeholder desuden supplerende materiale til den daglige undervisning i form af knap 200 kopiark.Lærervejledningen findes også i en gennems

Fås som

 • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

930,00 kr.

1.162,50 kr. inkl. moms

+-
Viggos verden. Arbejdsbog 1. klasse
Arbejdsbogen til Viggos verden er sammen med Læsebogen Viggos verden til brug i anden halvdel af 1. klasse.Arbejdsbogen indeholder oplæg til uddybende og meddigtende forståelse af læsebogens tekster og litterære univers. I hvert afsnit findes en grundig gennemgang af hvert enkelt nyt ord i form af systematiske stave- og skriveøvelser. Sideløbende præsenteres et større udvalg af ældre og n

Fås som

 • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

67,00 kr.

83,75 kr. inkl. moms

+-
Viggos verden Anden læsebog 1. klasse
Læsebogen Viggos verden er til brug i anden halvdel af første klasse. Den efterfølger ABC-bøgerne i serien Nisserne i Ådal.Læsebogen Viggos verden fortæller historien om Viggo, der kommer til Ådal og møder alle de kendte skikkelser fra ABC-læsebogen.Læsebogen Viggos verden er opdelt i 51 lette små kapitler, der

Fås som

 • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

138,00 kr.

172,50 kr. inkl. moms

+-
Nisserne i Ådal. Arbejdsbog 1. klasse
ABC-arbejdsbogen har en grundig gennemgang af hvert enkelt bogstav, der bruges systematisk til lydstavning og stavning af ord. Fra det første bogstav arbejdes med oplæsning af og meddigtning til ældre og nyere børnelitteratur, som præsenteres med mange originale illustrationer.

Fås som

 • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

67,00 kr.

83,75 kr. inkl. moms

+-
Nisserne i Ådal. Første læsebog 1. klasse
ABC-læsebogen er en rigtig børnebog med en spændende historie om skovnisserne, troldene, kæmpen Saxo og hittebarnet Hugo.Bogen præsenterer ét bogstav ad gangen, og i takt hermed udvides ordforrådet, så alle bogens ord kan læses udelukkende med de kendte bogstaver.

Fås som

 • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

142,00 kr.

177,50 kr. inkl. moms

+-
Lærerens oplæsningsbog
Lærerens oplæsningsbog til Nisserne i Ådal indeholder et udvalg af ældre og nyere børnelitteratur til oplæsning i 1. klasse, bl.a Hans og Grete, Rødhætte, Peter Plys og Robin Hood. Titlerne er præsenteret for børnene med originale farveillustrationer i ABC-arbejdsbogen til Nisserne i Ådal.

Fås som

 • Bog

Bog

Pris pr. stk.

Pris pr. stk.

244,00 kr.

305,00 kr. inkl. moms

+-